سلام پسرم دوماه و نیمشه بخاطر زردیش شروع کردم ب دادن شیر خشک وچون سینه هام سر نداشت و زخم میشدن و شیرمم خیلی کم بود و داغون میشدم همزمان دوتارو میدادم بهش اما دوهفتس دیگه سینمو نمیگیره و دیگه بهش ندادم شیرمو 😞 امشب خیلی ناراحتم و عصبی ک چرا زیاده روی کردم در شیر خشک 😪 الان فقط دوسه قطره شیر میاد ینی خشک شده و دیگه امیدی نیست؟؟! 😪😞😥 الان خیلی دلم میخاد شیر خودمو بخوره فقط 😭😭😭
اتفاقا دکتر برای رفع زردی پسرم توصبه داد حتمی شیر خودمو بهش بدم، اشکال نداره دوست داری از شیر خودت تغذیه کنه شیرتو بدوش با دستگاه ، اب الورا بخور و کم کم شیرخشکشو کم کن که مجبور به مکیدن بشه.
شیر خشک کمتر بهش بده سعی کن بیشتر شیر خودتو بدی ب زور سینه رو دهنش نگه دار تا بخوره. دوباره بر میگرده ولی خیلی اذیت داره منم شیرم کمه بعضی موقع ها کمکی بهش میدم ولی شیر خودمم بهش میدم
كپسوله شيرافزا بخور سعي كن شير خشك رو كم كني بايد باهاش سرو كله بزني شايد گرفت دختر منم سه ماه خورد شيرمو ديگه نخورد ولي اگر هم نخورد غصه نخور شيرخشكا الان خيلي غني هستن بااين تغذيه هاي الان و استرس هايي ك ماها داريم شيرمون همچين بدرد بخور هم نيست دختر من يك سالشه از سه ماهگي شير خشك خورده خيلي هم باهوشو خوبه همه چيش