2777
2789
عنوان

شیر دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست
دوشیدم ولی جز چن قطره چیزی نیومد فک کنم دیر شده دیگه 😞

فکر نکنم دیر باشه تلاشتو بکن با یه دکترم مشورت کنی بد نیست.

شیر دادن مادر بحز حفظ سلامت نوزاد به روح و روان و حسم خودتم کمک میکنه، ناامید نشو ارزش تلاش کردن داره

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
منم دقيقا شرايط شما رو داشتم يعني زردي دخترم طوري بود كه بهتر بود شير خودمو نخوره چون اگه اطلاع داشت ...

کاش میشد تا اخرش دوتا شیرو باهم بخوره.. 😢فک کنم دیگه  دیر شده بخام شیرم برگرده 😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم دیر باشه تلاشتو بکن با یه دکترم مشورت کنی بد نیست. شیر دادن مادر بحز حفظ سلامت نوزاد به رو ...

اخه میزارمش زیز سینم ی مک میزنه اوق میزنه 

خیلی بدش میاد دیگه انگار 

شیر خشک کمتر بهش بده سعی کن بیشتر شیر خودتو بدی ب زور سینه رو دهنش نگه دار تا بخوره. دوباره بر میگرد ...

کلا ازاولش یساعت میخورد اصن انگار هیچی نخورده بود ازبس کم بود

کلا ازاولش یساعت میخورد اصن انگار هیچی نخورده بود ازبس کم بود

خوب قطره شیر افزا بگیر بخور منم الان مشکل شما دارم روزا شیرم خیلی کمه ولی شبا باز موقع خواب شیرم زیاده

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش