2777
2789
زرشکی هم قاطیش کن من این ترکیب دیدم فوق العاده ست

می رم فردا فروشگاه خدا کنه پیدا کنم 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
ممنونم بابت حس خوبت ، تنها آرزوم دیدن هلن در حالت عادی و سالمه خیلی گناه داره دخترم چهار بار عمل شده ...

ای جانم قلب خاله ماشاالله خدابهت ببخشه هلن خاله هزارتاماچش کن این فندقو😘😘😘😘😘

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهت قول میدم شفای دختر توگرفتی باورکن حس ششم خیلی قویه دخترت شفا پیدامیکنه حالا ببین

دخترم لکنت داره نذری نبوده که نکرده باشم بنطرت چیکار کنم که شفا پیدا کنه!! 

مرتب دکترم میبرم

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
من یکی رومیشناسم دکتراجوابش کردن خدامیدونه گفتن ده روززنده میمونه حالا باورکن یازده سال شده من گفتم ...

قلب پاکی داری ، دکترای اینجام هیچی از وضع هلن نگفتن و میگن نمی دونیم اما من می دونم خوب میشه

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
ای جانم قلب خاله ماشاالله خدابهت ببخشه هلن خاله هزارتاماچش کن این فندقو😘😘😘😘😘

ماچ به روی ماهت 

مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی زود خوب بشه.خدا  انشالله برات نگهش داره و بهت ببخشه دختر نازتو!

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
دخترم لکنت داره نذری نبوده که نکرده باشم بنطرت چیکار کنم که شفا پیدا کنه!!  مرتب دکترم میبرم

عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش یه ریزحرف میزنه انقد دایره لغاتش بالاست که نگو الان زنوبچم داره ولی اگه میتونی ببرگفتاردرمانی بزارحرفاشوبزنه نپرتوحرفش ان شاءالله خوب میشه بهت قول میدم

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
به پول ایران چقد میشه پول مبلهات؟

من‌ دوتاشو یک هزار دلار گرفتم به پول ایران نمی دونم عزیزم 

عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش ی ...

از چهار سالگیش دارم میبرمش،ماهی ۷۰۰ هزار تومن فقط پول گفتار درمان میدم .فدای سرش فقط بدونم خوب میشه

مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی ...

مرسی عزیزم بابت قلب مهربونت ، آمین 🌹

عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش ی ...

چند سالش بود که لکنت گرفت چتد سال طول کشید تا خوب شد داداشت؟؟چیکار کرد که خوب شد؟

مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی ...

صفحه قبل عکسش هست