tabasom٧٨ مدیر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 عنوان مبل خریدم فردا می رسه ، عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 125 پست نابودم نکنید فقط کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!! 1398/12/14 | 03:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 زرشکی هم قاطیش کن من این ترکیب دیدم فوق العاده ست می رم فردا فروشگاه خدا کنه پیدا کنم کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
tanhabiroh عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1026 ممنونم بابت حس خوبت ، تنها آرزوم دیدن هلن در حالت عادی و سالمه خیلی گناه داره دخترم چهار بار عمل شده ... ای جانم قلب خاله ماشاالله خدابهت ببخشه هلن خاله هزارتاماچش کن این فندقو😘😘😘😘😘 خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 عزیزم بهت قول میدم شفای دختر توگرفتی باورکن حس ششم خیلی قویه دخترت شفا پیدامیکنه حالا ببین دخترم لکنت داره نذری نبوده که نکرده باشم بنطرت چیکار کنم که شفا پیدا کنه!! مرتب دکترم میبرم فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 من یکی رومیشناسم دکتراجوابش کردن خدامیدونه گفتن ده روززنده میمونه حالا باورکن یازده سال شده من گفتم ... قلب پاکی داری ، دکترای اینجام هیچی از وضع هلن نگفتن و میگن نمی دونیم اما من می دونم خوب میشه کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 به پول ایران چقد میشه پول مبلهات؟ فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 ای جانم قلب خاله ماشاالله خدابهت ببخشه هلن خاله هزارتاماچش کن این فندقو😘😘😘😘😘 ماچ به روی ماهت کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
تنهایtanha عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 4005 مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی زود خوب بشه.خدا انشالله برات نگهش داره و بهت ببخشه دختر نازتو! میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
tanhabiroh عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 1026 دخترم لکنت داره نذری نبوده که نکرده باشم بنطرت چیکار کنم که شفا پیدا کنه!! مرتب دکترم میبرم عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش یه ریزحرف میزنه انقد دایره لغاتش بالاست که نگو الان زنوبچم داره ولی اگه میتونی ببرگفتاردرمانی بزارحرفاشوبزنه نپرتوحرفش ان شاءالله خوب میشه بهت قول میدم خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 به پول ایران چقد میشه پول مبلهات؟ من دوتاشو یک هزار دلار گرفتم به پول ایران نمی دونم عزیزم کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش ی ... از چهار سالگیش دارم میبرمش،ماهی ۷۰۰ هزار تومن فقط پول گفتار درمان میدم .فدای سرش فقط بدونم خوب میشه فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی ... مرسی عزیزم بابت قلب مهربونت ، آمین 🌹 کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 عزیزم دادشم دزدزدبخونمون دید لکنت شدباورکن هرکاری میکردیم خوب نمیشد همه مسخرش میکردن الان بیاببینش ی ... چند سالش بود که لکنت گرفت چتد سال طول کشید تا خوب شد داداشت؟؟چیکار کرد که خوب شد؟ فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
بنفشه١٠٢٠ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 1026 من دوتاشو یک هزار دلار گرفتم به پول ایران نمی دونم عزیزم تک نفره شم بگیر عزیزم حیفه ناقص نکن مبلاتو... فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
tabasom٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1657 مبارکت باشه خیلی خوشگلن!عزیزم برای سلامتی دخترت یه ایه الکرسی خوندم!الهی به حق چهارده معصوم به زودی ... صفحه قبل عکسش هست کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
تنهایtanha عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 4005 مرسی عزیزم بابت قلب مهربونت ، آمین 🌹 😗😙😚 میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون