2777
2789
عنوان

و باز هم برای خانم ها اتفاق افتاد و می افتد 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
اینقدر زیاده کتک کاری؟! توی اطرافیان و دوست و آشنا می شناسید کسانی که زنشون رو کتک می زنن؟

چند وقت پیش تو کوچه ما دعوا شده بود  ساعت دو شب داشت وسط خیابون خانمش رو میزد . آقای بلانسبت انسان یه وکیله و شرایط مالی و اجتماعی نسبتا خوبی داره گفتم که بدونید اطرافتون نیست دلیل به نبودنش هم نیست بخدا

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
اینقدر زیاده کتک کاری؟! توی اطرافیان و دوست و آشنا می شناسید کسانی که زنشون رو کتک می زنن؟

همه چیز برای من رمانتیک بود و فک میکردم که همه ی خانواده ها مثل من زندگی خوبی دارند تا اینکه این اتفاق افتاد ازون روز لعنتی شاید با نزدیک ۲۰ تا خانم آشنا شدم که توسط همسر یا برادرشون به این روز افتادن و حالا میفهمم که همه تجربه می کردند اما از ترس آبرو و زندگی چند سالشون چیزی نگفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چجوری میتونید با همچین به اصطلاح مردایی زندگی کنید    

نمیدونم شاید اون اوایل چون دوسش داشتم و میدیدم زندگی در حال پاشیدنه زود بچه اوردم که از دستش ندم ولی در اصل خودمو از دست دادم الانم فقط منتظرم بچه هام به سن مخصوصی که خودشون تصمیم بگیرن پیش کی باشن برسن که منو تحت فشار بخشیدن مهریه نزاره به خاطر بچه ها ببین کوچکترین حرفش تو خونه از سر شوخی پدر ......هست 

اتفاقا میدونی مشکل از اینکه یکی میاد هول میشیم نیست من جزو دخترایی بودم که محال بود برم مهمونی یا عر ...

دقیقا مثل من ،با اینکه همه ی اطرافیان از همسر و خانواده ی همسر من تعریف میکردند اما من با ازدواجم خودم و نابود کردم 

نمیدونم شاید اون اوایل چون دوسش داشتم و میدیدم زندگی در حال پاشیدنه زود بچه اوردم که از دستش ندم ولی ...

عزیزم 😔

ایشالله که خدا کمک کنه و من بعد خوشبختی واقعی رو بچشیدو بهترینارو براتون رقم بزنه...هم برای خودتون هم بچه هاتون

دقیقا مثل من ،با اینکه همه ی اطرافیان از همسر و خانواده ی همسر من تعریف میکردند اما من با ازدواجم خو ...

چاره چیه شمارو نمیدونم ولی من تازه به این حرف خارجیا پی بردم که قبل ازدواج میگن دوست داریم پدر بچمون همچین خصوصیاتی داشته باشه یعتی چی واقعا یه انتخاب از اینده خودت مهمتر اینده بچه های دیگرو هم رقم میزنه پس ای کاش موقع انتخاب فقط به اینکه خودمون چی دلمون میخواد نباشیم به این‌ه سالهد بعد کسی دیگه رو هم تو این انتخاب شریک میکنیم باشیم مثلا من بدترین ظلمو به بچه هام کردم با انتخابم 

هیچوقت نه میبینی و نه میشنوی ! چون همه ی دعواها در خفا هست و کسی نمیاد دعوا و آسیب خودش رو فریاد بزن ...

من از روز اول عقد با این که ۱۶ ۱۷ سالم بود گفتم خط قرمزم کتک و خیانته

همسرم به محص این که خیانت کرد رفتم نفقه و مهریه به اجرا گذاشتم

من میدونم که هست؛ خودم وکیلم و دارم‌پرونده ها رو می بینم؛ منظورم فراوانیش بود.

متاسفانه هست ، نمیشه گفت نیست و کمه و هنوز تاریخ انقضاشون نگذشته 😔

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
چاره چیه شمارو نمیدونم ولی من تازه به این حرف خارجیا پی بردم که قبل ازدواج میگن دوست داریم پدر بچمون ...

من الان ده ساله ازدواج کردم دلم نمیاد بچه دار بشم ،چون اعتمادی ندارم فعلا .از طرفی هم از جداشدن نگرانم که نکنه دوباره خام حرف مردم بشم و دوباره تن به ازدواج بدم و هزار فکر و دلیل دیگه که باعث میشه تو دو راهی بمونم