2777
2789
عنوان

بویاییم از بین رفته ،،،

267 بازدید | 22 پست

یه هفته پیش سرما خورده بودم ،،حالا بینیم اصلا کیپ نیست ولی هیچ بویی متوجه نمیشم ،،،یعنی هیچی ها حتی وایتکس اینا رو بو میکنم ،،،فکر میکنم آبه ،،،الان روز سومه که بو ها رو نمیفهمم ،،،کسی مثل من هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي منم سرما خوردم بوياييم خيلي كم شده خوب شدمااا 

اما چون هنوز بوياييم كمه حتي طعمه غذارو نميفهمم

قبلا شديدا بوياييم قوي بود الان يه هفتس هيچي نميفهمم خيلي ناراحتم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره دقیقا ،،من کم نشده کامل از بین رفته

خيلييي بده

منكه طعمه غذارم فقط لقمه اولو ميفهمم اونم چون فقط بويه لقمه اولو حس ميكنم بقيشو نه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
چیکار کنیم ،دکتر نرفتی شما؟

نه ولي دارم چرك خشك كن ميخورم شايد از عفونته گلويي جايي باشه اون خوب شه بوياييمونم خوب ميشه

ميترسم تو اين وضعيت الكي برم دكتر كرون بگيرم