2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده....

272 بازدید | 33 پست

حالم خیلی بده خیلی...دارم میمیرم...

نمیدونم چیکارم امروز...نمیدونم شوهرم چیکار شده.

خودم نمیدونم چیکارم.شوهرمو دوس دارم اما بعضی حرفا توی عقد اذیتم میکنه....

این کرونا شده قوزبالای قوز...عروسیم بهم ریخته و.هیشکی هم نمیاد.شوهرم میگه عروسی جمع و جور

و تاریخشو عوض نمیکنم همون تاریخ میگیرم.هرچی میگم بنداز عقبتر خب!!!میگه تا کی عقب بندازم تا آخر خرداد گفتن همین کرونا هست اگه رفت من عروسی میگیرم.شما بگین من چیکا کنم؟بخدا تمام تنم داره میلرزه...مامانم از یک طرف میگه میخواد زرنگی کنه ولی به خداااا اهل زرنگ بازی نیست شوهرم...

ای خداااا دارم روانی میشم...

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین پیش مشاور عروسی بهترین شب زندگی آدمه خرابش نکنید کاری نکنید داغ رو دلتون بمونه مشاور واااقعا کمکتون میکنه... بعدشم شوهرتون واقعا نمی‌فهمه تو این اوضاع گفتن مهمونی نرین اونوقت شما باید بری آرایشگاه و خیلی جاهای دیگه... 

هروقت تو خونه صحبت میکنم باهاش و دعوامون میشه مامان بابام شرو میکنن به فحش دادن بهش..چون دوسش دارم دوس ندارم کسی بهش فحش بده بااینک نمیدونن مقصر کیه.امشب عصبانی شدم گفتم بابا زندگی منه دخالت نکنین...

راست میگه نمیشه تا خرداد عقب انداخت ،مطمئن باش خرداد قیمت تالار سه برابر الان میشه و تالار دارا شروع میکنن به زرنگ بازی،یا اصلا عروسی نگیرین یا جمع و جور بگیرید برید سر زندگیتون

عزیز دلم میلیون ها ادم بدون عروسی رفتن سر زندگیشون  هیچ اتفاق بدی هم نیفتاده اگه عروسی نگیری ...

پدر مادرم خیلی مخالفن خیلیییی...شوهرم میگ هیچ تضمینی نیست کسی نگیره از فامیل و نمیره.عروسیمون عقب بیوفته...

من واقعا شوهرمو دوس دارم حرفای مامانم اذیتم میکنه