2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده....

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی مخالفن...خیلی

عزیزم قرار نیست خانوادت تا اخر عمرت تو زندگیت دخالت کنن‌و خرابش کنن،ببخشید رفتم یکی از تاپیکای قبلیت رو خوندم،خانوادت از شوهرت بدشون میاد مطمئن باش هرکاری کنه بازم یه ایرادی میگیرن،اگه خیلی اذیتت میکنن زودتر برو سر زندگت و خیلی کم بهشون سر بزن در حد ماهی یه بار،بذار یاد بگیرن باید به شوهرت احترام بذارن،این کاراشون هم اصلا ربطی به دلسوزی و این حرفا نداره،ممکنه اینجا خیلیا بگن بحاطر دلسوزیه ولی مطمئن باش اگه به جای مامان بگی مادر شوهرم اذیتم میکنه همه شروع میکنن به فحش دادن به مادر شوهره،اصلا نذار خانوادت زندگیت رو سرد کنن،بشین منطقی فکر کن،فقط خودت و شوهرت تصمیم بگیرید به بقیه ربطی نداره،نهایتا اگه نشد جشن بگیرید به جاش سالگرد ازدواج رو بترکونید

عزیزم قرار نیست خانوادت تا اخر عمرت تو زندگیت دخالت کنن‌و خرابش کنن،ببخشید رفتم یکی از تاپیکای قبلیت ...

تا‌ دعوامون میشه میگ خدا لعنتش کنه..چن بارم غیر مستقیم گفتن بیا جداشو ازش.ولی من عاشقشم ینی دارم میگم اشکم داره میریزه:(..امشب گفتم‌بالابری پایین بیای خودتو کج و راست کنی من باشوهرم زندگی میکنم و بمیرم دیگ خونه ت برنمیگردم مگر کارد به استخون برسه ما بدون هم جون نداریم..امشبم گفت خدا لعنتش کنه خیلی دلم میشکنه.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
تا‌ دعوامون میشه میگ خدا لعنتش کنه..چن بارم غیر مستقیم گفتن بیا جداشو ازش.ولی من عاشقشم ینی دارم میگ ...

نذار اینجوری بگن،خانوادت هنوز اینو نپذیرفتن تو داری مستقل میشی،هنوز متوجه نشدن دامادشون باید مثل دخترشون براشون عزیز باشه

شما هم وقتی با شوهرت دعوا میکنی به خانوادت هیچی نگو لطفا،چون شما آشتی میکنید ولی اونا تو ذهنشون از دامادشون یه غول میسازن