2777
2789
عنوان

مشکلات من با واتساپ😑🤦‍♀️

325 بازدید | 10 پست

بچهه هاااا بیاین کمککک

واتساپو پاک کردم دوباره نصب کردم. الان همه چتای قبلیم نصفه نیمه میاد بالا کلی چیز مهم داشتم😑 اون گزینه ی"پشتیبان گیری گفتوگو" رو هم چندباااررر زدم ولی درست نشد چیکار کنم؟☹

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

پشتیبانگیری که میزنی الان میگیره 

وقتی نصب کردی سوال کرد شما فایل پشتیبانی دارید ایا بازیابی شود؟

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتیبانگیری که میزنی الان میگیره  وقتی نصب کردی سوال کرد شما فایل پشتیبانی دارید ایا بازیابی ش ...

اره زدم بازیابی بعد چند دقیقه واتساپ باز شد

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
کی نصب کدی یه بیست و چهار ساعت تایم بده احتمالا میان

اهان

یه ساعته

هرچی بوده همونه 

اونموقع شد اخه

نوشت انجام شد

اونموقع شد اخه نوشت انجام شد

خوب شما قبل حذف واتس اپ باید پشتیبان گیری میزدی بعد پاک میکردی

حرفت رو رو بزن ولی تند نزن اصلا تند بزن ولی اروم بزن  نهایت حرفتو ناشناس بزن https://t.me/Harfmanrobot?start=64398172 
خوب شما قبل حذف واتس اپ باید پشتیبان گیری میزدی بعد پاک میکردی

اه نمیدونستم

الان راهی نداره برگردونم؟