2777
2789
عنوان

تروخدا باردارا بیاید

941 بازدید | 24 پست

بچه ها من فردا میخوام برم سونوگرافی 18 هفتگی و دکتر الان خواهر شوهر زنگ زده میگه نرو یه موقع این دستگاه میکشه روشکمت کرونا نگیری از دستگاه یا تخته که روش میخوابی استرس گرفته منو همش دارم گریه میکنم یعنی نرم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته دیگع برا وزن جنین باید برم نمیشه نرف ک

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

کرونا از نافت ک وارد نمیشه تو بدنت عزیزم نترس برو بعد شکمتو با دستمال کاغذی ک پاک کردی ذدستاتو بشور ب صورتتم اصلا نزن بعد بیا تو خونه باز دستاتو بشور انقد ب خودتون استرس ندین شما باردارین مثلا هرکیم هرچی گف جدی نگیرین ی باشه بهش بگین بعد از اینکی گوشتون بدین بیرون حرفشو

فرزادم دنیای من😍🥰

بعد اقدام ک  هیچی ولی دوسه هفته بعدش تهوع 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

عزیزم منم همین دیروز سونو کردم بیخیال اینقدر حساس نباشین ضدعفونی کن بعدا شکمتو با دستمال دستتاتم همینجور و بعدم بشور میتونی از این کاور تختای بیمارستانیم از داروخانه بگیری بندازی روتخت اونجا 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
کرونا از نافت ک وارد نمیشه تو بدنت عزیزم نترس برو بعد شکمتو با دستمال کاغذی ک پاک کردی ذدستاتو بشور ...

لعنتی استرس انداخته تو وجودم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤