بچه ها من فردا میخوام برم سونوگرافی 18 هفتگی و دکتر الان خواهر شوهر زنگ زده میگه نرو یه موقع این دستگاه میکشه روشکمت کرونا نگیری از دستگاه یا تخته که روش میخوابی استرس گرفته منو همش دارم گریه میکنم یعنی نرم
از رو پوست که منقل نمیشه ماسک بزن دستتم به صورتت نزن امدی خونه اول دستاتو باصابون بشور لباساتو دربیار بریز تو ماشین خودتم برو حموم دوش بگیر باصابون قشنگ خودتو بشور استرسم نگیر همینجوری رو هوا که منتقل نمیشه نیشم نداره که پس نترس
منم نوبت دکتر دارم برای شنبه جواب سونو نشونش بدم هم ازمایش خب بلاخره بی این نیس ک استرس نگیریم حتما حتما اول ک میری ماسک و دستکش فراموش نشه بعدش ک اومدی لباسهاتو بشور و خودتم دوش بگیر با اب گرم
سلام یه خواهش ازت دارم میشه راهنماییم کنی درمونده شدم دیگه 😭😭😭😭 داشتم یه تاپیک رو میخوندم پست تو رو دیدم که به استاترش گفته بودی شوهر شماهم اسپرمش خییییلی ضعیف بوده اما کاری کردید که بیشتر شده و میتونستید باردار بشید، میشه ب منم بگید، ۵ساله که انتظار میکشم حتی دوسال بیخیالش شدمو گفتم دیگه بچه نمیخوام اما خب منم یه زنم آرزومه بچه دار بشم نمیتونم ازش بگذرم🥺😔 شوهرم که اصلا همکاری نمیکنه و میگه ب هیچ وجه دکتر نمیرم بچه نمیخوام اگه خدا بخواد میده لابد نمیخواد ک نمیده دیگه اونم ناامید شده و بیخیال الان دلم فقط یه معجزه میخواد که منم یهو طبیعی حامله بشم، شوهرم اسپرمش بی نهایت ضعیفه کلا یک میلیون اسپرم داره ببخشید پیامم زیاد شد 🥺🎈