2777
2789
باعث میشه تمام افکار اتوماتیک منفی ذهنت رو بشناسی و باهاشون روبه رو بشی درمان استرس و اضطراب.. افسر ...

دست گلتون درد نکنه😍😍😍😍

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم.نه فکر نمیکنم نیازی باشه چون من اولین بار جلد ۸ رو خوندم و بعد از اون جلدای قبلی ر ...

ممنونم لطف کردی 😍

گویا خیلی عشق ادبیات هستید😊 از امضا ونام کاربری وعکس وکتاب هایی که خوندید مشخصه😘💓

آره از بچگی کتابخون بودم رشته اولم هم ادبیات انگلیسی بوده😂

با کاربری قبلیم هم یه تاپیک کتابخوانی داشتیم با بچه های اینجا اما انقد که منو می ترکونن دیگه بی خیالش شدم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
واااای به به  میشه تک تک موضوع های این کتاب هارو بگید؟ کدوم یک از اینا جوریه که با خوندنش حس ...

اولی در مورد خاطرات زنان روسی‌ از حضور در جنگ جهانی دوم

کافه اروپا در مورد سیاست و‌ زندگی مردم شرق اروپا بعد از فروپاشی کمونیسم

فلسفه ترس همون اسمش‌ گویاست😂

دا در مورد خاطرات یکی از زنان خرمشهر که در جنگ حضور داشته

انسان خردمند در مورد تکامل انسان و شکل گیری اجتماعات و دنیای کنونیه

فرار از اردوگاه هم داستان واقعی زندگی کسیه که در اردوگاه کار اجباری کره شمالی به دنیا اومده و موفق به فرار شده

اون موضوعی که گفتی الان چیزی که حضور ذهن دارم کتاب غذا دعا عشق هست ولی بازم فکر می کنم اگه چیزی یادم اومد میگم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اولی در مورد خاطرات زنان روسی‌ از حضور در جنگ جهانی دوم کافه اروپا در مورد سیاست و‌ زندگی مردم شرق ...

خیلی لطف کردی ممنون از شما😍

خیلی لطف کردی ممنون از شما😍

خواهش می کنم عزیزم

کتاب روانشناسی از حال بد به حال خوب برای همه توصیه میشه خوندنش 

رفتم دیروز بخرم توش انگار برا دانشجوهای رشته روانشانسیه نمودارو ایناداشت همه میتونن بفهمنش؟

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪