2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از شما😍 دقیق میشه موضوعشو بگید؟

باعث میشه تمام افکار اتوماتیک منفی ذهنت رو بشناسی و باهاشون روبه رو بشی

درمان استرس و اضطراب.. افسردگی

من یه دوره ای بود حالم خیییلی بد بود همش افکار منفی داشتم این کتاب کنار دارو درمانی مشکلم رو حل کرد

خوبیش اینه که تمرین داره و روز به روز پیشرفتت رو می بینی

خب چه موضوعی دوست داری  من تازگیا اینا رو خوندم: چنگ چهره زنانه ندارد کافه اروپا فلسفه ترس ...

واااای به به 

میشه تک تک موضوع های این کتاب هارو بگید؟

کدوم یک از اینا جوریه که با خوندنش حس خوب و خلاقانه و پر از ایده برای زندگی به آدم میده؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

گرسنگی سرگذشت بدن من. ریشه ها. کُن تیمی. مدیریت خشم از سری کتاب های for dumies.  خانم رئیس. سفرنامه مادام دیولافوا. 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
میشه موضوعش رو هم دقیق بگید؟ ممنونم

بله. یه رمان راجع به پسری به اسم آرتیمیس فاول هست که به دنیای زیر زمین که سرزمین اجنه هاست سفر میکنه البته اصلا ترسناک نیست و بیشتر تخیلی و علمیه راجع به فیزیک کوانتوم هم بعضی بخش هاش اشاره میکنه ۸ جلده و جلد ۸ بنظرم از همه جالب تره

سه قلو باردارم عزیزم😍

عززززززیییییززززززم😘😘😘😘💓💓💓💓💓ببخشیدا فوضولی نباشه دخترن پسرن مخلوطن؟؟! وای هیجان زده شدم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
عززززززیییییززززززم😘😘😘😘💓💓💓💓💓ببخشیدا فوضولی نباشه دخترن پسرن مخلوطن؟؟! وای هیجان زده شدم

نه گلم فضولی چرا خوب هر چی دوست داری بپرس

والا هنوز معلوم نشده سه ماهمه

خودم دوست دارم دو دختر یکی پسر باشه

بله. یه رمان راجع به پسری به اسم آرتیمیس فاول هست که به دنیای زیر زمین که سرزمین اجنه هاست سفر میکنه ...

آهان ممنون 

یعنی جوری نیستش که باید جلد های اولو بخونی تا هشتمی رو خوب بفهمی یا نه همون هشتمی رو اول بخونی متوجه میشی؟

گرسنگی سرگذشت بدن من. ریشه ها. کُن تیمی. مدیریت خشم از سری کتاب های for dumies.  خانم رئیس. سفر ...

دستت درد نکنه گلم 

میشه موضوعشونم بگی؟😉

آهان ممنون  یعنی جوری نیستش که باید جلد های اولو بخونی تا هشتمی رو خوب بفهمی یا نه همون هشتمی ...

خواهش میکنم عزیزم.نه فکر نمیکنم نیازی باشه چون من اولین بار جلد ۸ رو خوندم و بعد از اون جلدای قبلی رو خوندم