2777
2789
عنوان

خبر خوش خبر خوش خبر خوش کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 123 پست
گاهی اگر خدا بخواهد،می خواهد و می شود او با یک منها یا جمع تمام محاسبات آنها که مساوی کرده اند با ...

توکل به خدا

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اخبار ندیدم ولی چون از منبع خبرم مطمعنم اومرم گفتم انشاالله خدا دل همه شاد کنه خیلیا بهم میخندن ک ...

امروزم یه دکتره تو تلوزیون گفت ولی گفت درمان قطعی نیست حتی گفت تو چین استفاده کردن تعداد مبتلاها به 3تا در روز کاهش یافته ولی صد در صد نیست ولی خییلی تاثیر داره 

ببین تو روخدا بگو جدی گفتی استرس داره منو میکشه یعنی فامیلت بخاطر اینکه آرومت کنه اینو نگفته؟

نه بخدا این هفته تولید میشه داروش انگار رییس دانشگاه بقیه الله امروز اعلام کرده که با 5 تا شرکت قرارداد بستن

نه بخدا این هفته تولید میشه داروش انگار رییس دانشگاه بقیه الله امروز اعلام کرده که با 5 تا شرکت قرار ...

عزیزم ممنون بابت خبر عالیت.فقط ی سوال.چرا اخبار اعلام نمیکنه این خبرو؟؟چرا درست حسابی نمیان راجع بهش صحبت کنن؟؟

نه بخدا این هفته تولید میشه داروش انگار رییس دانشگاه بقیه الله امروز اعلام کرده که با 5 تا شرکت قرار ...

پس چرا هبچی به مردم‌نمیگن؟ نمیدونی کی اعلام‌میشه؟ بخدا شب و روز ندارم از استرس 

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
پس چرا هبچی به مردم‌نمیگن؟ نمیدونی کی اعلام‌میشه؟ بخدا شب و روز ندارم از استرس 

عردا یا برنامه طبیب ببین یا شبکه خبز

ای جان، یعنی تفریحتون مرگ بر آمریکا و اسراییل و چهار تا کشوره دیگست؟ 

حالتون خوبه؟ حرفی از تفریح زدم من ؟ چه ربطی داشت بزرگوار ، ظاهرا تفریح شما بی ربط حرف زدنه ، روی تفریحتون کار کنید و یه تفریح سالم پیدا کنید

سلام😊 
واقعا؟ از کجا میدونی؟ اخه این خبر بزرگیه بنظرم باید همه کانالا زیر نویس کنن حداقل

من امروز خودم برنامه طبیب دیدم همین رییس بقیه الله اورده بودن گفت ساختیم تو اینستا برو طبیب پیدا کن شاید یه تیکه هاییش گذاشته باشخ

من امروز خودم برنامه طبیب دیدم همین رییس بقیه الله اورده بودن گفت ساختیم تو اینستا برو طبیب پیدا کن ...

بله عزیزم من شنیدم تو اخبار بقیه الله ساخته تو مرحله بالینی یه همچین چیزاییه ولی چرا میگین امریکا ساخته داده داروشو. اون خودش ویروسو ساخته تا سال دیگه هم واکسنشو و داروشو میده بیرون ازش کلی پول در میاره من هیچ وفت با مرگ بر کسی گفتن موافق نبودم ولی اگه واقعا کار امریکا باشه مرگ برش گفتن هم کمه