2777
2789
عنوان

خبر خوش خبر خوش خبر خوش کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 123 پست
نمیرن یه سرچ کنن ببین اینخبر چرا جهانی اعلام نشده فقط شوهر عمه ایشون خبرداره 😐😐

دیروز عکس کاخ سفید رو نشون دادن اونجا وضعیت اضطراری اعلام شده ترامپ و کابینه شون جمع شدن مراسم دعا برگذار کردن . تمام دانشمندان دنیا دارن تو سر خودشون میزنن .

منتها حیفه خبر ندارن روزانه 20-30 بار واکسن کرونا در نی نی سایت کشف میشه    ای کاش جامعه جهانی قدر نی نی سایت رو بیشتر میدونست   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز عکس کاخ سفید رو نشون دادن اونجا وضعیت اضطراری اعلام شده ترامپ و کابینه شون جمع شدن مراسم دعا ب ...

ما نینی سایتیارو نباید دست کم بگیرن  

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
ما نینی سایتیارو نباید دست کم بگیرن    

من واقعا ناراحت میشم میبینم در نی نی سایت سطح آگاهی اینطوریه ولی در هیچ سایت مردانه ای مثل سایت طرفداری و امثالهم چنین رفتارهای نمیبینیم .

اگر یه آقا بیاد اینجا در نی نی سایت فعالیت کنه . این تاپیک ها کشف واکسن کرونا و مزخرفات حس ششم و پیشگویی و غیب گویی رو ببینه فردا پس فردا نمیاد بگه زنها ناقص العقلن ؟ باعث تاسفه این رفتارهای نی نی سایتی .

پ چرا شبکه خبر چیزی نگفته

الان خبرگزاری سی عن عن و بی بی ثی هم منبع خبرهاشون نی نی سایته . هرچی نی نی سایتی ها گفتن باید قبول کنی . قبول هم نکنی فحش میخوری چون از نظرشون خودشون میفهمن ولی تو نفهمی   

بچه ها این کاربر که توهین آمیز صحبت میکنه و دائم با طعنه و کنایه صحبت میکنه به نظرتون کاربر خاله سوسکه نیست؟

من تو  تاپیکهای مختلف نظراتش رو دیدم 

اکثریت قریب به اتفاقشون رو با همین لحن کنایه آمیز پست میذاره 

دقیقا فقط انگار اومده دل خوش مردمو ک اینروزا همه دارن افسرده میشن بگیره و بدتر افسرده کنه خب دروغ ک ...

روانیه  نکبت یکی نیس بش بگه که بگو تو خیلی میفهمی عقل کلی پس لطف کن ازبین ما نفهم ها برو 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

گاهی اگر خدا بخواهد،می خواهد و می شود

او با یک منها یا جمع تمام محاسبات آنها که مساوی کرده اند با… به هم میریزد

و گاهی اگر خدا نخواهد،نمی شود،گرچه در نخواستنش

پر از خواستن است این شعر نیست،

ولی پر از یاد خداست خدا را شکر

گاهی اگر خدا بخواهد،می خواهد و می شود او با یک منها یا جمع تمام محاسبات آنها که مساوی کرده اند با ...

عالی بود عزیزم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد