2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار دیگه هم گفتم واقعا ربطی نداره که تجربه بقیه خوبه یا بد. اگر اشتباهات قبلی را تکرار نکنند این بار می تونند انتخاب خوبی داشته باشند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
همه مردا يه مشكلي دارن عزيزم طبيعه ديگه 

همه انسان ها 

مشکلات دو سویه هستند زن ها که طاهر و بی عیب نیستند 

حالا ممکنه در مواردی معایب یکی پر رنگ تر باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

همکارم، پسره رو بخاطر بی پولیش نخواست و تو عقد جدا شد، الان با ی خرپول ازدواج کرده. البته شنیدم وقتی نامزد بود با شوهر الانش ارتباط داشت

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

من دخترایی که تو عقد طلاق گرفتن زیاد دیدم خوشبخت شدن خداروشکر

البته که طلاق چیز بسیار ناپسندیه ولی خب خدا به بنده هاش نگاه میکنه

خود من عاشق پسری شدم که تو عقد طلاق گرفته

ولی خانوادم اصلا حاضر نشدن بعد یکسال حتی یه بار ببیننش و بعد بگن نه  

تازه نزاشتن برم سرکار که بینمون جدایی بیافته