2777
2789
عنوان

میشه به سوالم جواب بدین

137 بازدید | 31 پست

سلام من ۱ هفتست سقط کردم بچم رشد نداشت خود به خود سقط شد حالا سوال من اینه که آیا غسل غاصی هست که من بکنم تقریبا دو ماهو نیمم بود ولی بچم تو ۶ هفته مونده بود و سقط شد

😎😉😉😑😑

بله بزن تو نت تا جایی که یادم یدونه روز۷ بود یدونه ۱۰ یکی هم چهلم تونت هس اسماش 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه فقط عمدی هارو میاره 

نه ربطی نداره توهم خونریزی داشتی عمدیا غیرعمد خون دفع میکنی مال منم رشد نکرده بود ۱۱ هفته ولی تو۶ هفته ۱ روزمونده بودبا دارو سقط کردم غسلم کردم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه ربطی نداره توهم خونریزی داشتی عمدیا غیرعمد خون دفع میکنی مال منم رشد نکرده بود ۱۱ هفته ولی تو۶ هف ...

چه جور کردی و چیگفتی مال من خود به خود اومد کامل دیگه کاری نکردم

😎😉😉😑😑
چه جور کردی و چیگفتی مال من خود به خود اومد کامل دیگه کاری نکردم

عین این غسل حیض سرت رومیشوری بعد طرف راست بعد طرف چپ ولی اسمش یادم نیس تونت پیدا میکردم میبردم حموم اونجا میگفتم چون سخته .

عین این غسل حیض سرت رومیشوری بعد طرف راست بعد طرف چپ ولی اسمش یادم نیس تونت پیدا میکردم میبردم حموم ...

اهان راستی چند بار کردی و روز چندم ......ببخشیدا ولی بعد اون سقط باردار شدی ؟

😎😉😉😑😑
عین این غسل حیض سرت رومیشوری بعد طرف راست بعد طرف چپ ولی اسمش یادم نیس تونت پیدا میکردم میبردم حموم ...

اگه حامله شدی موند برات میترسم بازم بشم  و نمونه اونم بیوفته 

😎😉😉😑😑
اهان راستی چند بار کردی و روز چندم ......ببخشیدا ولی بعد اون سقط باردار شدی ؟

گفتم دیگه فک کنم روز۷ و۱۰ و۴۰ .هر کدوم یه بار.بعد ۲ سال اونم با چه سختی هایی بله تمام بلا ها سرم اومد تا مرحله ای یوای رفتم چون استرس و افسردگی زایمانم نمیزاشت بدنم راحت بشه .دقیقا اسفند۹۶ این موقع بودکه بعد ۲ سال نازایی خدابهم داده بود ولی اگه استرس نداشته باشی بعد ۱ماه اقدام کن رحم ات اماده اس الان 

گفتم دیگه فک کنم روز۷ و۱۰ و۴۰ .هر کدوم یه بار.بعد ۲ سال اونم با چه سختی هایی بله تمام بلا ها سرم اوم ...

منم بعد۴سال نازایی خود به خود حامله شده بودم

😎😉😉😑😑
اگه حامله شدی موند برات میترسم بازم بشم  و نمونه اونم بیوفته

شوهرت ازمایش اسپرم بده مال من ازشوهرم بود الان باردارم تواستراحت کامل کامل با هر روز امپول شیاف و انواع دارو  بارداری راحتی داشته باشی ایشالله نه عین من انواع اقسام دارو درمان استرس چه قبل بارداری چه بعدبارداری 

شوهرت ازمایش اسپرم بده مال من ازشوهرم بود الان باردارم تواستراحت کامل کامل با هر روز امپول شیاف و ان ...

منم خیلی دارو و دکتر رفتم خیلیییییی ها ولی وقتی نشستم شده بود اونم چند بار رفته مشکلی نداره من پلی کیستیک بودم

😎😉😉😑😑