2777
2789
عنوان

بیایین بگینننن

124 بازدید | 26 پست

بچه کدومتون اخلاق بد داشته چیکاری کردین که درست شده( چه روشی-چه تنبیهی)

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔

چه اخلاق بدی مثلا

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
چه اخلاق بدی مثلا

مثلا اینکه لجبازی کنن حرف گوش نکنن اسباب بازی بریزه بگی جمع کن جمع نکنه فوش بده داد بزنه زور بگه بزنه خیلی چیزا

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم ..خیلی با دخترا جیک تو جیک میشد..4سالگیش

اول باهاش حرف زدم

نشد

بعد داد و بیداد

نشد

تنبیه تو حیاط

....

کتک کاری

..

در اخر فلفل گذاشتم (خیلی کم ) رو زبونش ..دیگه داشت آبرومو میبرد 😂

...
پسرم ..خیلی با دخترا جیک تو جیک میشد..4سالگیش اول باهاش حرف زدم نشد بعد داد و بیداد نشد تنبیه ت ...

خدا حفظش کنه عزیزم فلفلم فک نکنم برا  من حواب بده😫😫😫

مگه چه عادتی داره

بالا نوشتم😫والا فوشم نمیدونم از کارتون یاد گرفته از کجا یاد گرفته هی میگه خیلی کلافه ام نمیدونم چیکار کنم دیکه کجای تربیتم اشتباع کردم موندم

بهت پیشنهاد میکنم کتاب : به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن رو که سه جلده بخونی اش بهت یاد میده چطوری با بچه ها حرف بزنیم و چطوری به حرف هاشون گوش بدیم خودم چندین ساله خریدم این کتاب ها رو ولی تنبلی کردم نخوندم تا اینکه تو این مدت در رابطه با پسر نه ساله ام به بن بست رسیدم خیلی با هام بد رفتاری میکردیم بالاخره هر چند دیره کتاب ها رو برداشتم خوندم

طرز حرف زدن با بچه هامون و درخواست هامون از اونها کاملا اشتباهه این کتاب بهمون یاد میده چطوری باهاشون حرف بزنیم من فقط اون چیزهایی رو که تو چند صفحه ی اول نوشته در مورد پسرم به کار بردم خیلی خیلی خیلی برام موثر بود

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
 بالا نوشتم😫والا فوشم نمیدونم از کارتون یاد گرفته از کجا یاد گرفته هی میگه خیلی کلافه ام نمیدو ...

خوب اینا جزئیه..یکم صبر و سیاست میخواد خودت بهتر بچتو میشناسی باید یه روشی پیدا کنی که جواب بده ..همه ی بچه ها مثل هم نیستن

...
پسرم ..خیلی با دخترا جیک تو جیک میشد..4سالگیش اول باهاش حرف زدم نشد بعد داد و بیداد نشد تنبیه ت ...

وای عزیزم ناراحت نشی تموم کارهایی که اشتباه بوده

خدا حفظش کنه عزیزم فلفلم فک نکنم برا  من حواب بده😫😫😫

مطمئنا جواب نمیده چه بسا بدترشم میکنه

وای عزیزم ناراحت نشی تموم کارهایی که اشتباه بوده

درسته ولی مراحل اول خیلی باهاش حرف زدم..تشویقی و.. فایده ای نداشت..راستشو بخوای بچه هام روزانه کارایی که نباید بکنن رو باید بهشون گوش زد کنم انگار حافظه ماهی دارن..تمام روزام تکراری شده

...
بهت پیشنهاد میکنم کتاب : به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن رو که سه جلده بخونی اش بهت یاد میده چطوری با ...

واقعا😍😍😍دستت درد نکنه حتما میخرم میخونم

درسته ولی مراحل اول خیلی باهاش حرف زدم..تشویقی و.. فایده ای نداشت..راستشو بخوای بچه هام روزانه کارای ...

بزار پسرت بزرگ بشه می بینی رفتاری که الان باهاش میکنی بعدا نتیجه ی بدتری میده حقیقت اینه که ما در مورد رفتار درست بابچه هامون خیلی بی اطلاع و بی سوادیم

خوب اینا جزئیه..یکم صبر و سیاست میخواد خودت بهتر بچتو میشناسی باید یه روشی پیدا کنی که جواب بده ..هم ...

خوب شاید رو بچه منم تاثبر کرد