2777
2789
عنوان

بیایین بگینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست
واقعا😍😍😍دستت درد نکنه حتما میخرم میخونم

باور کن خیلی عالیه ، من و پسرم تو چند روز گذشته به بدترین نحو ممکن با همدیگه حرف میزدیم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار پسرت بزرگ بشه می بینی رفتاری که الان باهاش میکنی بعدا نتیجه ی بدتری میده حقیقت اینه که ما در مو ...

عزیزم از قسمت پنج سالش میتونی یه چندتا عکس بگیری بفرسی اینجا تا برم بخرم بخونم😫😫😫😫

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
باور کن خیلی عالیه ، من و پسرم تو چند روز گذشته به بدترین نحو ممکن با همدیگه حرف میزدیم

خیلی بده😔😔😔بخدا من موندم این چرا یهو اینجوری شد والا با بچه کسه دیگه هم بازی نمیکنه بگم از اون یاد گرفته😑

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
عزیزم از قسمت پنج سالش میتونی یه چندتا عکس بگیری بفرسی اینجا تا برم بخرم بخونم😫😫😫😫

اینطوری نیست که نسبت به سن و سال برات توضیح بده یه کتاب خارجی هست
بزار برات بگم مهترین نکته ای که میگه اینه که نصحیت کردن و اندرز دادن و از اون بدتر سرزنش کردن بچه ها خیلی کار اشتباهیه ما باید یاد بگیرم دنیا رو از چشم بچه ها ببینیم اون درکی که ما از امور زندگی داریم بچه ها ندارند اولین چیزی که یاد گرفتم این بود که تموم احساسات پسرم رو درک کنم ناراحتی، عصبانیت پرخاشگری و حس نا امیدیش رو اگه بفهمه من بعنوان مادرش درکش می کنم تموم اون رفتارهایی رو که شما گفتید رو انجام نمیده مثلا پسر من خیلی زود عصبانی میشه و کارهای غیر قابل تحمل انجام میداد من بهش گفتم بیا هر وقت عصبانی شدیم زود بهمدیگه لبخند بزنیم چند بار این کار رو کرد ولی دیدم تو دفترش نوشته من از مادرم خیلی بدم میاد فقط بلده یه لبخند مسخره بهم بزنه خودش نشونم داد ، به پدرش هم گفته بود مامان فکر میکنه من حالم با اون لبخند خوب میشه ولی نه من بیشتر ناراحت میشم اولش سعی کردم تو رابطه باهاش مهمترین کار اینه من رفتارها و عکس العمل های خودم رو باید مدیریت کنم وقتی بتونم خودم در برابرش خوب رفتار کنم اونم بهتر میتونه جواب بده مثلا دیشب برادرش تفنگش رو برداشت مثل همیشه با حالت تهاجمی اومد برادرش رو بزنه و تفنگ رو ازش بگیره من فقط یه کلمه گفتم می ترسی تفنگت رو بشکنه من نمیزارم یه کم دیگه ازش میگیرم باور کن بدون اینکه مثل قبلا سر همدیگه داد بکشیم از اتاق رفت بیرون

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

دوربین گوشیم خراب شده ولی با یه گوشی دیگه عکس میگیرم به این گوشی بلوتوث میکنم برات میذارم

اینطوری نیست که نسبت به سن و سال برات توضیح بده یه کتاب خارجی هست بزار برات بگم مهترین نکته ای که می ...

اینکه بهش چه موقعی ای چی بگی رو از کتاب خوندی؟؟مثلا همین اخریه

دوربین گوشیم خراب شده ولی با یه گوشی دیگه عکس میگیرم به این گوشی بلوتوث میکنم برات میذارم

فدات مرسی عزیزم 😘

یه کانال هم به اسم والدیار ازش یاد گرفتم اگه بچه ات وسایل و اسباب بازی هاش رو جمع نمیکنه یه جعبه بیار بگو وسایلت رو زمینه امکان داره زیر پا بمونه بشکنه یا گم بشه دیگه نتونی باهاشون بازی کنی بیا جمعشون کنیم اگه قبول نکرد اونا رو جمع کنی بذاری تو اون جعبه و بگی دیگه نمی تونی باهاشون بازی کنی این رو باید مدتها انجام بدی بعدشم اول از همه باید با آ رامش و مهربونی بهش بگی نه با دعوا و سرزنش

اینکه بهش چه موقعی ای چی بگی رو از کتاب خوندی؟؟مثلا همین اخریه

باشه عزیزم تاپیکت رو سیو میکنم هر چی یاد گرفتم بهت میگم

یه کانال هم به اسم والدیار ازش یاد گرفتم اگه بچه ات وسایل و اسباب بازی هاش رو جمع نمیکنه یه جعبه بیا ...

چه خوبه

باشه عزیزم تاپیکت رو سیو میکنم هر چی یاد گرفتم بهت میگم

قربونت مرسی😍