2777
2789
عنوان

جنسیته ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان مبارکه. اون پایینی شبیه پسره اما اولیو نفهمیدم. ان تی نگفت بهت

با اجازه ی استارتر عزیزرمبشه مالم بگید رفتم ان تی اصلا بهم نگفت چیه اون دکتر نمیگه خیلی کنجکاوم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
میدونم عزیزم دقیقا منم همینو بهش میگفتم من تو فامیل درجه دوتا دوقلوی همسان داشتیم ولی اون خانوم به ش ...

نه باباای وی افم کجا بوده اخه 😭😭😭

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️
منم دوتا دختر داذم عزیزم ناراحت نباش ان شاءالله بعدی پسر باشه  منم هنوز باور نکردم که این پسر ...

اخه من فقط دوتا بچه میخاستم دیگه اصلا بچه نمیخام

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
با اجازه ی استارتر عزیزرمبشه مالم بگید رفتم ان تی اصلا بهم نگفت چیه اون دکتر نمیگه خیلی کنجکاوم  ...

به دختر شبیه

نه باباای وی افم کجا بوده اخه 😭😭😭

میدونم بابا خودم اون خانوم‌اسرار داشت هرکاری میگردم قانع نمیشد😂

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

فردا می رم سونوی تعیین جنسیت دیگه طاقت ندارم تا ۲۰ هفته صبر کنم

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️

[QUOTE=126810963]ب پسر میخوره عزیزم[/QUOT

میسی

منم دوتا دختر داذم عزیزم ناراحت نباش ان شاءالله بعدی پسر باشه  منم هنوز باور نکردم که این پسر ...

من ان تی گفت دختره و دختر بگد

به دختر شبیه

اخرش نمیفهمم این جوجه چیه هم شبیه دختره هم پسر😂

فردا می رم سونوی تعیین جنسیت دیگه طاقت ندارم تا ۲۰ هفته صبر کنم

چند هفته اید؟ منم شنبه میشه ۱۴ هفته و یک روزم میرم پیش دکترم ویزیت خودش سونو میکنه خدا کنه بهم بگه چیه