2777
2789
عنوان

جنسیته ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 68 پست
چند هفته اید؟ منم شنبه میشه ۱۴ هفته و یک روزم میرم پیش دکترم ویزیت خودش سونو میکنه خدا کنه بهم بگه چ ...

۱۵ هفته و ۴ روز

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ هفته و ۴ روز

الان فک کنم مشخص باشه انشاله سلامت بیان بغلت 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان چند هفته ای؟؟ دوقلو سخته؟؟ منم ارث دوقلویی داشتم هم مامانم هم خالم ولی دوقلو نشد

الان ۱۵ هفته و ۴ روزم 

اره اصلا خوب نبست ، مخصوصا وقتی به دنیا اومدنشون فکر می کنم ، پسرمم ۲/۵ سالس خیلی سخته

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️
الان فک کنم مشخص باشه انشاله سلامت بیان بغلت 

بله می رم قردا تعیین جنسیت

بله می رم قردا تعیین جنسیت

انشاله به سلامت منم شنبه میرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان ۱۵ هفته و ۴ روزم  اره اصلا خوب نبست ، مخصوصا وقتی به دنیا اومدنشون فکر می کنم ، پسرمم ۲/۵ ...

اخی ،،اره واقعا شرایطت سخته با بچه 2/5،،

ولی چاره چیه ی وقت نکنه خدای ناکرده ناشکری کنی ،خدا قهرش میاد. میدونی چقدر زن و سوهرا هستن دنبال بچه ان و باید کلی دارو درمان و هزینه کنن ؟؟حالا که خدا بهت نظر کذده سفت و سخت بهش بچسب

اخی ،،اره واقعا شرایطت سخته با بچه 2/5،، ولی چاره چیه ی وقت نکنه خدای ناکرده ناشکری کنی ،خدا قهرش م ...

😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏