2777
2789
عنوان

جنسیته ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 68 پست
هنوز نمیدونم عزیزم خودمم رفتم ان تی بهم نگفت چیزای شیرین دوس ندارم اگرم بخورم زده میشم زود شور&nbs ...

من نمیدونم کدوم سینم بزرگ تره ... هردوتاش ب ی اندازه بزرگن🙂

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دختر دیگه 😁

نه گفت پسرن یدونه هم پسر دارم می گم کاش لااقل یکیش دختر باشه

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️

ای جونم چقد کوشولون یه خانومی بود تو سایت میگفت فقط با ای وی اف دوقلوی همسان وجود داره و من هرچی میگفتم خیر من زندایم داشنته ایشون میگفتن نه کاش الن بود تگش میکردم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ای جونم چقد کوشولون یه خانومی بود تو سایت میگفت فقط با ای وی اف دوقلوی همسان وجود داره و من هرچی میگ ...

اتفاقا با ای وی اف غیر همسان میشه 

دوتا تخمکو با دوتا اسپرم لقاح میدن و داخل بدن می ذارن ، اما همسان یه تخمک و یه اسپرمه که داخل بدن تغییر سلولی میده

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️
اتفاقا با ای وی اف غیر همسان میشه  دوتا تخمکو با دوتا اسپرم لقاح میدن و داخل بدن می ذارن ، اما ...

میدونم عزیزم دقیقا منم همینو بهش میگفتم من تو فامیل درجه دوتا دوقلوی همسان داشتیم ولی اون خانوم به شدت اسرار داشت اصلا جز محالاته 🙁کاربریش یادم نیست میگردم اگه پیداش کنم تگش میکنم اینجا

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
گفت هر دو پسرن یدونه پسر هم دارم 😭😭😭😢😢😔😔😔

منم یه دحتر دارم حالا این دومی هم دختره. دلم پسر میخاست

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
منم یه دحتر دارم حالا این دومی هم دختره. دلم پسر میخاست

من قشنگ درکت می کنم😭😭