2777
2789

دوست من تالار بهشون ۱۶ فروردین داده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی همتون خوشبخت باشید . خیلی موقعیت بدی شده و بدشانسی هست . ولی من باشم حتما زمانش رو عوض میکنم تا مراسم خوب و بدون دغدغه باشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
دوست من تالار بهشون ۱۶ فروردین داده

یعنی میشه‌فروردین‌گرفت😔من هفته دیگه عروسیمه میخوام کنسلش کنم چون گفتن که کسی نمیاد 

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی

دوستم عروسی داشت کنسل کردن 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
یعنی میشه‌فروردین‌گرفت😔من هفته دیگه عروسیمه میخوام کنسلش کنم چون گفتن که کسی نمیاد 

خود تالارشون کنسل کرده بود و انداخت ۱۶ م

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
الهی همتون خوشبخت باشید . خیلی موقعیت بدی شده و بدشانسی هست . ولی من باشم حتما زمانش رو عوض میکنم تا ...

خب کی اخه اردیبهشتم‌که ماه رمضونه ینی بندازمش۳ماه دیگه؟

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی

اره نمیان مگه ازجونشون سیر شدن کنسل کن

فروردین ننداز معلوم نیس باشه یانه بزار تموم شد بعدش تصمیم بگیر زمانش انشالله

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خود تالارشون کنسل کرده بود و انداخت ۱۶ م

توفروردین ماه که میگن همه میرن مسافرت عید بازدید زیادترم میشه 

خب کی اخه اردیبهشتم‌که ماه رمضونه ینی بندازمش۳ماه دیگه؟

اره بعد ماه رمضون که کلا این کوفتی ریشه کن بشه و از یاد همه بره بهتره 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم کنسل کن یکی از فامیلای ما شنبه گرفت عروسیشو از ۳۰۰ نفر فقط ۱۵۰ نفر رفته بودن یه عالمه هزینه کر ...

اون 150 نفرم با ماسک و غذا و میوه نمی خورن و ... خیلی حال گیریه