ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
الهی همتون خوشبخت باشید . خیلی موقعیت بدی شده و بدشانسی هست . ولی من باشم حتما زمانش رو عوض میکنم تا مراسم خوب و بدون دغدغه باشه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
یعنی میشهفروردینگرفت😔من هفته دیگه عروسیمه میخوام کنسلش کنم چون گفتن که کسی نمیاد
خود تالارشون کنسل کرده بود و انداخت ۱۶ م
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خب کی اخه اردیبهشتمکه ماه رمضونه ینی بندازمش۳ماه دیگه؟
اره بعد ماه رمضون که کلا این کوفتی ریشه کن بشه و از یاد همه بره بهتره
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم کنسل کن یکی از فامیلای ما شنبه گرفت عروسیشو از ۳۰۰ نفر فقط ۱۵۰ نفر رفته بودن یه عالمه هزینه کر ...
اون 150 نفرم با ماسک و غذا و میوه نمی خورن و ... خیلی حال گیریه