2777
2789
عنوان

گفت مگه میخوای با پول ازدواج کنی

224 بازدید | 29 پست

هنوز رسمی نشدیم و تکلیفش معلوم نیست . بهش گفتم وایمیسم تکلیفت که معلوم شد بهت قول میدم الان قولی نمیدم بهت بعدا بزنم زیرش. گفت باید حس باشه تو زندگی مگه همه چی معاملس

خب متوجه نمیشه هیچی نداره نه کار نه پس انداز . کارش از برج دو شروع میشه . بعد توقع داره من از الان بهش قول بدم تو هر شرایطی باهاش هستم . بهش گفتم بچه باری نیست منم قبول کنم خونوادم قبول نمیکنن من فقط میخوام جا پام محکم شه . میگه مگه میخوای با پول ازدواج کنی . بهش میگم مگه تو قراره تا دو ماه دیگه پولدار شی؟؟ فقط میخوام تکلیفت معلوم شه

خوبه من ازین دخترای سو استفاده گر نیستم تا حالا هیچی ازش نخواستم 

گفتم اگه مطمئنی از ایندت که بسم الله . مشکل اون اینم هست که میگه باهام اراحت باش از لحلظ بغل و اینا من بهش میگم باید اول تکلیفت معلوم شه رسمی شی . 

بیراه میگم ؟؟شما بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهدخب همه چیز پول نیست

ولی چون میگه باهام راحت باش من کلا نظرم روش منفیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
نه ندارم هنوز . چیشو بد گفتم خب نه کار نه پول نه تحصیلات . ولی خب بهم علاقه داره و متعهده 

نباید بهش میگفتی هیچی نداری تکلیفت معلوم شد بیا 

الان حس میکنه علاقه اش به تو اصلا برات مهم نیس

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
😒 نمیدونم این مردا چشونه ، دیگه کار دلشتن و یه مقدار برای شروع ک دیگه لازمه زندگیه ، چرا فک کردن دخ ...

دقیقا بهم میگه من باید ببینم توی تو حس وجود داره یا نه . میگم خب حس یه بخشیشه . بعد توقع داره من از اهدافمم بگذرم . مار تهران برام جور شده . میگه نرو آیندمونم در نظر بگیر