2777
2789

من برای اولین بار میخوام اتو مو بخرم نمیدونم چی بگیرم که هم خوب صاف کنه هم سبک باشه تو دست میگیرم خسته نشم هم قیمتش مناسب باشه به نظرتون چند کاره بگیرم یا جدا جدا چون میخوام فر هم بکنه

برس حرارتی بگیر 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پاناسونیک داشتم هم مکس پرو.دوتاشون خوب بودن. اما مکس پرو ،سریع تر صاف میکرد. و فکر کنم درجه حرارتی که میداد،بیشتر بود ،البته احتمالا آسیب بیشتری هم به موها میزد😁 کلاً با خود اتو میتونی موهاتو فر درشت هم کنی،ویدیو های آموزشیش تو نت هست،بزن ببین.

اتو موی beemاگه اشتباه ننوشته باشم

واسه فر کردن موهاتم یه چیز جداگونه بخر.با هم خوب نیست.خواهرم داره یه مدل که انگار حالت بیگودی مو رو فر میکنه ولی دوطرفه داغ میشه اگه حواست نباشه پیشتونی رو مورد عنایت خودش قرار میده

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

پرو مکس...من  نزدیک ۱۰ سال پیش گرفتم خیلی راضیم خدایی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من