2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماشینمون تعمیرگاهه شوهرم رفت دنبالش بهش تاکید کردم حتما حتما بیاد بگیره آدرسو دادم.گفتی تا ساع ...

آره حدودا، اگه کسی داخلش نبود هم شوهرم خونست یه زنگ با شماره های رودر بگیره ،همسرم میاد،راستی همسرم یه جاروهم میشناسه الکل سفید داره همسرتون که اومد ادرسشو روهم بهتون میده، من تقریبا یه شیشه پاک کن الکل 70درصد براتون گذاشتم ان شاءالله همین براتون کافی باشه

دنیام دخترم
آره حدودا، اگه کسی داخلش نبود هم شوهرم خونست یه زنگ با شماره های رودر بگیره ،همسرم میاد،راستی همسرم ...

ای وای عزیزم دستت درد نکنه زحمت کشیدی من فکر کردم همسرتون مغازه الکل فروشی و این چیزا داره گفتم ازتون بخرم اینجوری همسرم معذب میشه میشه آدرس اون مغازه رو از هسمرتون بگیرید بهم بدین مزاحم شما نشم 

ما آبادانیا   
آره حدودا، اگه کسی داخلش نبود هم شوهرم خونست یه زنگ با شماره های رودر بگیره ،همسرم میاد،راستی همسرم ...

الان یادم اومد دفه قبل گفتید همسرتون بنگاه املاک داره.من فکر کردم مغازه برای فروش الکل و اینا دارن شوهرم گفته خوبه برم چندتا بخرم برای محل کارش   عزیزم خیلی مهربونی

ما آبادانیا   
الان یادم اومد دفه قبل گفتید همسرتون بنگاه املاک داره.من فکر کردم مغازه برای فروش الکل و اینا دارن ش ...

فدات چه اشکال داره،من یکم الکل داشتم گفتم شریک بشیم توی این موقعیت مریضی،آره اون ادرس روهم بهتون میده گلم

دنیام دخترم
فدات چه اشکال داره،من یکم الکل داشتم گفتم شریک بشیم توی این موقعیت مریضی،آره اون ادرس روهم بهتون مید ...

عزیزم دست گلت درد نکنه.حالا ک اون مغازه برای فروش هست دیگه مزاحم شماهم نمیشم این مریضی معلوم نیس تا کی هست لازمتون میشه.اگه زحمتی نداره شرمنده آدرسو از همسرت بگیر برام بفرست خیلی ممنونم ازت

ما آبادانیا   
عزیزم دست گلت درد نکنه.حالا ک اون مغازه برای فروش هست دیگه مزاحم شماهم نمیشم این مریضی معلوم نیس تا ...

من که بلد نیستم عزیزم ،شوهرم ادرسو میدونه ، مراحمی عزیزم ،همسرتون بیاد همسرم همونجا ادرسو میده یه مغازه نزدیک خودمونه 

دنیام دخترم
من که بلد نیستم عزیزم ،شوهرم ادرسو میدونه ، مراحمی عزیزم ،همسرتون بیاد همسرم همونجا ادرسو میده یه مغ ...

لعلا جان شرمنده شوهرم میگه روم نمیشه برم مرسی از لطفت  فقط اگه بشه شوهرت اومد آدرسو بنویسه شما برام بفرستی ممنونت میشم شوهرم میگه روم نمیشه زشته برم 

ما آبادانیا   
لعلا جان شرمنده شوهرم میگه روم نمیشه برم مرسی از لطفت   فقط اگه بشه شوهرت اومد آدرسو بنویسه شم ...

ایستگاه 11، بازارچه ایستگاه 11، نرسیده به مصالح فروشی اخوان ، چندتا سوپر مارکت اونجاست ازشون بپرسه دارن،الکل 70درصد 20تومن میدن

دنیام دخترم