2777
2789
عنوان

املاکیا واقعا خیلی کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
والا خودشون خونه ندارن حرصشو سر املاکیا درمیارن از ی جا دیگه ناراحتن ی جا دیگه خالی میکنن

بیخیال. هرکی تهمت بزنه یجایی بدجور پاشو میخوره گلم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته نباید جمع بست اما طبق تجربه ۱۱ سال مستاجریم تو شهرای مختلف میگم ۹۹ درصد املاکیای تهران حروم خورن 

من سه بار مالی رو با تهدید ازم گرفتن دیگه سه بار اتفاقی نیست

توی آمریکا کسانی که کار معامله میکنن با بدختی باید مشتری جور کنن چندرغاز کمیسیون بگیرن . بعد در ایران طرف رفته یه مغازه اجاره کرده یه مبل و صندلی گذاشته و یه دفتر و تلفن هم گذاشته جلوش با سرمایه صفر ! ماهی ده ها میلیون درمیاره . باعث تاسفه

بیخیال. هرکی تهمت بزنه یجایی بدجور پاشو میخوره گلم

موافقم چون همه مثل هم نیستن تو هرکاری میشه بدذات و کثیف بود حتی اکر پیشنماز باشی هم میشه بد بود 

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
توی آمریکا کسانی که کار معامله میکنن با بدختی باید مشتری جور کنن چندرغاز کمیسیون بگیرن . بعد در ایرا ...

وایی دقیقا مث قارچ هی رشد میکنن تو هر خیابون ده تا املاکی هست

والا خودشون خونه ندارن حرصشو سر املاکیا درمیارن از ی جا دیگه ناراحتن ی جا دیگه خالی میکنن

عزیزم حرص نیست واقعیته حالا باشه شوهر شما هزار تومن میگیره هیچ بقالی نمیکنه ماست من ترشه 

ما تا حالا چن تا خونه عوض کردیم یکی از یکی دندون گرد تر فقط میخوان بکنن از آدم مستاجر جماعت ک زبون کوتاهه ب جرم بی پولی 

توی آمریکا کسانی که کار معامله میکنن با بدختی باید مشتری جور کنن چندرغاز کمیسیون بگیرن . بعد در ایرا ...

شوهز من هیچکدوم این کارارو نمیکنه ن لم میده رو صندلی ن سرمایش صفره ن ماهی ۱۰میلیون داره اگر ماهی ۱۰ تومن داشت من الان گیر ۱۰۰ تومن پول نبودم دوروزپیش هدیه روز مادرمو دادم چون نداشت ک بده

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
عزیزم حرص نیست واقعیته حالا باشه شوهر شما هزار تومن میگیره هیچ بقالی نمیکنه ماست من ترشه  ما ت ...

دقیقاااا

خدا شاهده خود املاکی به همسرم گفت ما رحم نمیکنیم خرجمون از پول زور گرفتنه

اونا هیچی صابخونمون خیلی کارش عجیب بود با اینکه خودشون ساکن بالا شهر بودن به چه حقی پول گازی که تو خونشون میره رو میخواستن بگیرن؟؟؟

شوهز من هیچکدوم این کارارو نمیکنه ن لم میده رو صندلی ن سرمایش صفره ن ماهی ۱۰میلیون داره اگر ماهی ۱۰ ...

ولش کن عزیزم خودتو الکی ناراحت نکن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خداهمه مستاجراروصابخونه کن الهی امین

دوستان تمدیدقراردادواگه طرفتون آدم خوبیه توخونه بنویسیدانگشت بزنیدمن چن سال مستاجربودم اینکاروکردیم طرف انقدرانسان بودگفت پول بنگاه ندیم هروقتم صابخونه شدی پاشو آخرم همون شدخداازش راضی باشه

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست