2777
2789
عنوان

املاکیا واقعا خیلی کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
والا شوهرمنم املاکی هست ولی اینجوری نیست نبایدهمه رو جمع بست قضاوت کرد 

والا شوهر منم هست روزی ک اومد خاستکاری گفت من تا جایی ک بتونم کمک مردم میکنم(خانوادم موافق شغلش نبودن)

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

کار شما هم‌عجیبه خونه ی مردم و گذاشتی تو یه املاک دیگه اجاره دادی ،شما باید فسخ میکردی و صرر زیان‌میدادی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانوم ک تو املاک بود به من گفت عوضی تر از مردای املاکی خودشونن

اون خانم خودش عوضی بوده

چرا جمع میبندن اخه

بابای من بعد30سال کار. الان املاک دارن از خیلیییی حقوق ها حلال تره پولش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
10 میلیون ؟! قصر معامله کردید مگه ؟!

عزیزم کمیسیون همینه ماهم نفری ۷ تومن دادیم

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
والا شوهر منم هست روزی ک اومد خاستکاری گفت من تا جایی ک بتونم کمک مردم میکنم(خانوادم موافق شغلش نبود ...

والا پول حلال میارن سرسفره زن و بچه بعد جمع میبندن همه رو باهم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کار شما هم‌عجیبه خونه ی مردم و گذاشتی تو یه املاک دیگه اجاره دادی ،شما باید فسخ میکردی و صرر زیان‌می ...

عزیزم خودت صابخونه گفت من پول پیش و خوردم برید اجاره بدید

والا پول حلال میارن سرسفره زن و بچه بعد جمع میبندن همه رو باهم 

شوهز من از بس کار میکنه و تهش هیچی نیست هشتش گرو نهشه بعدم اینجا اینطور میگن😕😕😕

ببین مردم کلا رحم مروتو وجدانشون رفته....دخترم منم پیش دبستانی ۱۵۰۰ بماگفتن بدین..من تا بهمن ۱۱۰۰ دادم...با اینکه اموزش خاصی داده نمیشد...دیشب مربیشون پیام داده با لحن بد ک چرا قسطتو نمیدی..گفتم اوضاع مالی فعلا خرابه  پرید بهم هرچیاز دهنش دراومد گفت  منم گفتم فلانی من حرف از نزون پولت زدم؟متاسفم برای بچم ک زیر دست تو اموزش مببینه  حرمت نگه دار ادب حفظ کن...گفت اگه ندی مدرک مبش دبستنای ک لازمه برای اول دبستان بهت نمیدیم   منم قا،ی کردم گفتم حالا ک تهدید میکنی نمیدم  پول بابت اموژش بتیو باشه وقتی اموزشی نیس چ پولی؟؟

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
اون خانم خودش عوضی بوده چرا جمع میبندن اخه بابای من بعد30سال کار. الان املاک دارن از خیلیییی حقوق ...

والا خودشون خونه ندارن حرصشو سر املاکیا درمیارن از ی جا دیگه ناراحتن ی جا دیگه خالی میکنن

عزیزم کمیسیون همینه ماهم نفری ۷ تومن دادیم

خخخ میگم چرا جدیدا توی شهرمون هرکی از ننش قهر میکنه میره املاکی میزنه . توی هر خیابون شهرما تقریبا 7-8 تا املاکی هست . سرعت تکثیرشون با تکثیر کرونا برابری میکنه

وای نگم برات از دلال ماشین🤐جگر ما رو سفید کردن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️