2777
2789

اول اینکه تو پمپ بنزین بودیم شوهرم رفت بنزین بزنه

یه ماشین حمل پولم جلومون نگه داشت بنزین بزنه

یکیشون به محض پیاده شدن به من نگاه کرد تا لحظه ی اخر

یهو یه چشمک زد بهم انقدر هنگ کردم که فقط سرمو انداختم پایین

اومدیم تو خیابون فرعی یه پراید مشکی پارک کرده بود بغل خیابون یهو دیدم پیرمرده که راننده بود باچنان وحشی بازیییییییی یه پیرزنه رو بغل کرد و لب و .....

تا یه ساعت هنگ بودم میخواستم گریه کنم از شوک😐😂

بعدم رفتیم بانک متصدیش انقدر نگام کرد انقدر نگام کرد رفتم جلو پرداخت کنم .بلند گفت اول سلام دو نفر اونجا بودن برگشتن نگام کردن

هی امار میداد اشاره میکرد

حالا من بعد دخترم انقدر تیپام ساده شده

تازه اون اولیه منو دید بچه بغلمه

یعنی انقدر جامعه مون بد شده

فقط اون پیرمردهههه😕😕😕😕

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

خودت خیلی زل نمیزنی به مردا

؟؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهههههه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یعنی پیرمرده اومد پیاده شد رفت چسبید ب پیرزنه؟؟؟پیرزنه هیچ واکنشی نشون نداد یا داشت حالشو میبرد

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

تو این وضعیت کرونا انقد رفتی بیرون ،؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد