2777
2789
عنوان

خانمای آشپز یه سوال دارم

411 بازدید | 64 پست

واسه پختن آش رشته،لوبیاونخودروکه میپزیم،آبشو بریزم دور،آب جوش برای مراحل بعدی پخت اضافه کنم؟

آخه آب لوبیابدرنگه دورنریزم آش رشته بدرنگ نمیشه؟

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه رو میپزم آبشو میریزم دور(هم آش خوشرنگ تر میشه هم نفخش کمتر میشه)

دوباره آب قلم و آب جدید اضافه میکنم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
همشو باید بریزی دور .ولی عدس میتونی نریزی

تاخالادرست کردی خودت؟

من اولین بارمه خیلی استرس دارم خراب نشه😣

آب عدس تیرش میکنه نه آب نخودلوبیا، آب عدس حیفه بزارش آبش خشک بشه بعد همشو بریز تو آش

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐

نگاه اول سبزی رابایه پیازکوچک تفت داده وبعدباآب میزای بپزه وبعدنخودولوبیا راازقبل بانمک خیس کرده میزاری بپزه آبش میریزی دوبعدمیریزی داخل سبزی بعدرشته وبعدهم دوقاشق آرددرآب حل میکنی میریزی داخلش واسه لعابش بعدپیازداغ وزردچوبه ونعنا بریزتاجابیفته همون اول کارآب به اندازه بریز تا نخوای آب اضافه کنی

آب عدس تیرش میکنه نه آب نخودلوبیا، آب عدس حیفه بزارش آبش خشک بشه بعد همشو بریز تو آش

آخه اب لوبیام تقریباقهوه ای رنگه بدرنگه

تاخالادرست کردی خودت؟ من اولین بارمه خیلی استرس دارم خراب نشه😣

اره کاری نداره .حبوبات جداگانه بپز ابش بریز دور .پیاز رب سرخ کن ادویه نمک بهش اضافه کن آبجوش بریزه یه ساعت بزار قل بخوره آخر رشته رو اصافه کن زود میپزه رشته تمام

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اره کاری نداره .حبوبات جداگانه بپز ابش بریز دور .پیاز رب سرخ کن ادویه نمک بهش اضافه کن آبجوش بریزه ی ...

مرسی کدبانوجان

آخه اب لوبیام تقریباقهوه ای رنگه بدرنگه

ماله ما خیلی تیره نمیشه 🤔 میخوای بریزش که نفخش بره من عاشقه آشم هفته ای یکبار درست میکنم و خیلیم خوشمزست

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐