2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی مصرف قرص اسپیرونولاکتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50704 بازدید | 82 پست
سلام  اسپیرونولاکتون  و سیپروترون کمپاند (این همونیه که شبیه ال دی هست ) غیر این دو تا ه ...

اهاا..ممنون

میگم اینارو چجوری میخوری؟ با شکم پریا خالی؟؟

چه موقع ازروز میخوردیشون؟

نحوه مصرف سیپرو ترون اینجوریه؟؟

از ۵ پریودی ۲۱ روز میخوری ۸ روز قطع دوباره بعد ۸روز بسته دوم شروع میکنی چه پربود بشی چه نشی

هربسته ک تموم شد ۸رو فاصله میندازیم بینش درسته؟؟

یعنی سیپروترون توپریودی هم میشه خورد؟؟

سوالام زیاد شد 

اگه میشه دقیق بخون جواب بده مرسی🌹🌹😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سیپروترون همین طوربه که نوشتی 

اسپیرونولاکتون هم دوز مصرفیش برای هر کسی فرق داره 

من ۱۰۰ یکی صبح  ۱۰۰ یکی شب میخوردم

بعد یک سال یواش یواش کم کردم الان ققط یک چهارم صد میخورم 

شکم پر و خالی فرق نداره   ، ساعتاشم دقیق نمیخواد باشه 

من معمولا بعد صبحانه و بعد شام میخوردم اسپی رو 

سیپروترون هم بعد شام 

فقط اوایل   مصرف اسپیرو  یبوست میشی  میل جنسی کم میشه    صورتت میریزه بیرون خشکی پوست میگری   ولی بعد یکی دو ماه درست میشه و بدنت عادی میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره سیپروترون همین طوربه که نوشتی  اسپیرونولاکتون هم دوز مصرفیش برای هر کسی فرق داره  من ...

برای من حجم پریودم کم کرده عادی؟ 

تو رو خدا برای خوشبختیم یه صلوات بفرست😊محمد همه دنیا رها
الان با گریه امدم خونه مرکز لیزره گف ما انجام نمیدیم شما ممکنه تا ۲۰ جلسه طول بکشه برای اعتبار ما خو ...

من و خواهرم ژنتیکی مشکل هورمونی و ریزش ارثی داریم

خواهرم در سنین بلوغ موهای صورتش ضخیم شد ولی چون علم پیشرفت نکرده بود هیچکس نفهمید چیه، موهاشو با تیغ زد که ضخیم ضخیم شد طوری که عین پسرای تو سن بلوغ بود مشکی و پر

رفت دکتر هورمونش رو تنظیم کرد رفت لیزر شکر خدا درست شد البته دکتر گفت باید تا ابد قرص بخوره چون مشکل تو ژنش هست

آره خوب شده موهام یعنی عالی شده  موهای زیر چونمم سرعت رشدش کم شده بود خیلی البته بعد چند ماه م ...

خانوم میشه چندتا سوال درمورد اسپرونولاکتون بپرسم ممنون میشم ازتون 

ریزش موهاتون قطع شد موهاتون پرپشت شد چند ماه خوردین 

عزیز برا من هورمونی نبود   سبوره بود که تشخیص اشتباه گرفته بودم‌

ولی باهاش تا موقعی که این قرص میخوردم   خوب شده بودم 

الانم برگشت  سبوره  یک ریزش مادام العمر و...... 

و از استرس و اعصابه 

من تمام دکترا رفتم تا یکی تونست تشخیص بده  

اگر ریزش هورمونیه این داروش   بخورید 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیز برا من هورمونی نبود   سبوره بود که تشخیص اشتباه گرفته بودم‌ ولی باهاش تا موقعی که این قرص ...

بعداز چندماه خوردین که ریزشتون قطع شد چند درصدش رو خوردین تو او مدتی که میخوردین موهاتون پرپشت شد 

سلام منم مشکل شمارو پیدا کردم،دکتر غدد برای ریزش مو بهم این قرصو داده دو روزه میخورم که مجدد پریود ...

ببین حتما حتما باید کنارش قرص ضدبارداری بخوری که پریودت بهم نخوره وگرنه بدون قرص ضدبارداری( سیپروکامپاند.یا دروسبلین دفوستان) یکی از اینا باید همراهش باشه بدون اینا هفته به هفتع پریود شدیددد میشیـ..

آره خوب شده موهام یعنی عالی شده  موهای زیر چونمم سرعت رشدش کم شده بود خیلی البته بعد چند ماه م ...

سلام عزیزم میشه بگی تجربت از تموم شدن دوره درمانت با اسپیرونولاکتون چی شد تو تاپیکها دیدم

من دارم ۲۰۰ میخورم یه ۱۰۰ صبح یه ۱۰۰ شب  برا ریزش موی هورمونی و موهای زیرچونم  برا من جو ...

سلام دوست عزیز

اسپیرونولاکتون برای شما چطور جواب داد؟؟

میشه یه توضیح بدید

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت