عاقا من میخوام یه چی تعریف کنم....با دوستام رفتیم یه کافی شاپ معمولی و سفارش دادیم....سفارش من هات چاکلت بود....وقتی اوردش من همش فک میکردم اشتباه شده جاش شیرکاکائو آوردن!!! یه بیسکوییت کوچیک معمولی هم کنار لیوان بود....لیوانم لب پَر شده بودو دسته لیوانم یه جاش شکلاتی بود....ینی در این حد داغان 😂😂😂 خلاصه که از مسئولش پرسیدم که خانوم اشتباه نشده این خیلی رقیقه😑یه لحظه بد شنید گفت غلیظههههه؟ آخه ما با شیر درستش میکنیم🙄 حالا بعد مدتی که دوزاریش افتاد برگشت گفت نه اشتباه نشده همینه...منم راستش دیگه حرف نزدم.....اینم بگم که قیمتش کمم نبود ۱۶ تومن پولش بود....آخرش فهمیدم که انگار این بسته های هات چاکلت فوری رو ریختن تو شیر هم زدن آوردن🤦....به نظرتون اون موقع باید چی میکردم؟ یهویی بعد یه ماه یادم افتاد گفتم حداقل بپرسم یاد بگیرم چی باید کرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.