2777
2789

بچه ها

من پارسال سیمکارتمو تازه خریده بودم یکی تو واتس بهم پیام داد و عکس خودش فرستاد و میگفت این شماره داداشمه یه قیافه کریهی هم داشت من بلاک کردم و بعد ها هم اکانت واتسمو حذف کردم و بعدش دوباره اکانت ساختم. الان دو روزه به همین اکانتم دوباره پیام میده(چون از قیافش وحشت کرده بودم تو خاطرم مونده بود) عکس پروفش هم کنار چند تا ارتشیه که فکر کنم ارم ایرانو نداره میگم شما سین میکنه جواب نمیده

تو نت که پیش شماره رو سرچ میکردم جند مورد دیدم از این کد بهشون زنگ میزدن و مزاحم میشدن

یمخدام ببینم برای شما هم اتفاق افتاده؟ 

من وسواس فکری دارم کلی فکرای عجیب غریب اومده تو ذهنم که کیه که یکساله شماره منو که تازه یه هفته بود خریده بودمش و داشته و باز سروع مرده پیام دادن و هی عکساشو میفرسته و... نکنه زیر نظرشم و... 😂😂😂

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد برا انتحاری ازت استفاده کنه😂

فان#  

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

احتمالا شماره‌ی شما از ایناست که استفاده نشده و ایرانسل امتیازشو پس گرفته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
شاید از این سیمکارتا باشه که واگذار کردن

نه دانشجویی خریدم. 

اما خب روز تولد یکی دیگه بهم هدیه مکالمه و اینترنت داد! 

احتمالا شماره‌ی شما از ایناست که استفاده نشده و ایرانسل امتیازشو پس گرفته

نه همراه اوله و سال قبل از اداره پست دانشگاه‌ خریدم

هیج مزاحمت دیگه هم نداشتم تا الان

نه دانشجویی خریدم.  اما خب روز تولد یکی دیگه بهم هدیه مکالمه و اینترنت داد!

برو یقه اون یکی دیگه رو بچسب😀

کدهای کشورهای خارجی مجازی هم دارن،ینی با شماره مجازی کشورهای مختلف تماس میگیرن و پیام میدن

ایرانسل بعضی سیمکارتهایی که میفروشه قبلا مال یکی بوده یعنی دست دومه

یکی از دوستام میگفت دفترپیشخوان کار میکرد میگفت

سیمکارتهای ارزون قیمت اینجورین

منم یه سیمکارت از دانشگاه رایگان گرفتم کلی مزاحم داشت اونم احتمالا قبلا مال یکی بوده

چی شد ولت کردن؟؟؟

میدونم چی میگی 

من یه سال زنگ میزنن تماس تصویری حتی نصف شب 

شمارم دسته افغنیا پخش و پلا شده گاهی از ایران گاهی از  افغانستان از پرفایل میفهمم اینا افغانین