2777
2789
عنوان

بارداری

80 بازدید | 13 پست

دوستان من چندین بار پشت سر هم از قرص اورژانسی استفاده کردم و امروز دکترم گفت احتمال بارداری خیلی زیاده. ترس از بارداری دارم. آزمایش بارداری برام نوشتن که گفتن ده روز دیگه برم. من باید چیکار کنم لقاح انجام نشه؟ تورو خدا کمکم کنین. من نمیتونم شرایط بارداری ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لقاح انجام شده لقاح تا دو روز بعد از تخمک گذاری انجام میسه

نه هنوز دو روز از نزدیکی نگذشته منم قرص اورژانسی خوردم ولی امروز که رفتم دکتر گفت چون پشت سر هم قرص خوردی چند بار الان احتمال اینکه اثرش کم باشه هست و احتمالا باردار شی 

یعنی‌میگین باردار نمیشم؟؟؟ کاش نشم دلرم از استرس میمیرم بخدا 

هرچی صلاح باشع  دکترا الکی استرس میدن

گرمیجات بخور 

سعی کن دگ هم قرص نخوری اصن روش جلوگیریتو عوض کن بیشتر از ۳ تا در سال ضرر داره بدنتو هورموناتو داغون میکنه

هرچی صلاح باشع  دکترا الکی استرس میدن گرمیجات بخور  سعی کن دگ هم قرص نخوری اصن روش جلوگی ...

اره دقیقا دکتره هم‌گفت که هورمونات تا شش ماه هم درست نمیشن. ولی انقد ترسیدم. که گفت ده روز یا دو هفته بعد برو آزمایش. بعدشم که هیچی نگفت. 

اره دقیقا دکتره هم‌گفت که هورمونات تا شش ماه هم درست نمیشن. ولی انقد ترسیدم. که گفت ده روز یا دو هفت ...

نگران نباش بخیر میگذره گرنیجات زیاد بخور استرسم نداشته باش

ولی ممکنه بعدها دوقلو باردارشی