2821
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست

سلام
من عاشق خدام و سپاسگذارشم بخاطر قوانین ثابت آفرینش
دوست عزیز هم جهت شدن با خواسته رو اینجوری واست توضیح میدم که خوب متوجه بشی.
قانون اول ارتعاش است و شدت این ارتعاش را فرکانس گویند
قانون جذب قانون ثانویه است و اگر قانون اول را رعایت نکنی در واقع قانون جذب را فعال نکرده ای

قانون ارتعاش میگه که همه چیز در حال حرکت است یعنی اگر دست خودتم با میکروسکوپ ببینی ذره ها و اتم ها در حال جنبش و حرکت هستند .
حالا ما وقتی داریم به چیزی فکر میکنیم در صورتیکه ارتعاش آن را هم لفرستیم قانونذجذب شروع به کار میکنه و اتفاقات و شرایط مطابق با اون فکر رو برامون ترجمه میکنه و میفرسته.
و در واقع اینطوری بگم که ما وقتی خواسته ای داریم و اونو احساس میکنیم یعنی داریم ارتعاش میفرستیم و قانون شروع بکار میکنه ،این احساس ماست که ارتعاش ایجاد میکنه و این ارتعاش و احساس خوب یعنی هماهنگی با خواستمون ،و اگر احساس بد باشه ارتعاش بد داری میفرستی .اگر میخوای با پول هماهنگ بشی باید ارتعاشش رو بفرستی ،چطوری؟؟؟کافیه که وقتی پولی دریافت می کنی حتی اگر کم باشه براش شوق و ذوق داشته باشی و احساسش کنی ،اونوقت تو مدارش قرار میگیری و به تو بیشتر و بیشتر از اون فرکانس میده .
در ضمن دوست عزیزم حرف زدن ما هم فرکانس داره که باید بدونیم چی داریم میگیم .
ی چیز دیگه اینکه بالاترین فرکانس و ارتعاش سپاسگذاری برای نعمت هایه که همین الان داری و نعمت هایی که از خداوند میخوای.
یادت باشه نکته تمام قانون اینه ارتعاش باید داشته باشه .

کپی# از سایت عباسمنش

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داره اشتباه میزنه :)) قانون جذب به شکلی که ایشون میگه وجود نداره تصویر سازی و تجسم و... کارای خوبی ...

خب اگر اینطوریه تا الان باید با fmri یا qeeg این قسمت ناخودآگاه مغز رو شناسایی کرده باشن. عزیزم اینا رو به یه متخصص نوروساینس بگی بهت میخنده! دانش شناخت مغز، عملکرد اون، بیوشیمی و نوروشیمی اون الکی نیست که قانون جذبیا به سخره گرفتن و تئوری در میارن! 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
دقیقا همین تعقل و تلاش. در صورتیکه خواهرشوهرم فک میکنه فقط بشینی فکر کنی درمورد چیزی که میخای خودش ...

ببین من خیلی بین اینا بودم و خیلی مطلب خوندم

یه چیزای از خودشون میسازن بدون اینکه بتونن اثباتش کنن، الکی فرضیه میسازن تز میدن بدون هیییییچ پشتوانه علمی. 

در کل کارایی که میکنن خوبه یعنی طبیعتاً جملات مثبت گفتن برای روحیه و انگیزه آدم ضروریه، تجسم خلاق عالیه و... اما آدم باید بفهمه چرا خوبه. نه چون امواج فلان می‌فرستی سمت یه چیزی!

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خونسدیت و حفظ کن فیزیک کوانتوم -نظریه سوم انیشتین 

هیچ از این چیزا تو فیزیک کوآنتوم نیست، در نیار از خودت. امواج مغزی و ارتعاش و... فقط با شناسایی دستگاه eeg و qeeg شناسایی میشن و اطلاعات این امواج درخصوص عملکرد و میزان فعالیت قشرهای مختلف مغزه که تو طیف اختلالات شناختی، صرع و... به کار میره، نه خریدن سانتافه😂

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
خب اگر اینطوریه تا الان باید با fmri یا qeeg این قسمت ناخودآگاه مغز رو شناسایی کرده باشن. عزیزم اینا ...

ببین لزوما نمیشه گفت«تا الان باید شناسایی کرده باشن» من رشته ام به نوروساینس اتفاقا مرتبطه، اینکه تجسم به شما تو رسیدن به هدفت کمک می‌کنه حرف غیرعلمی نیست چون امار و ارقام هست تو این زمینه و روانشناسی اینو تایید میکنه، چیز عجیب و غریبی نیست. 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
ببین لزوما نمیشه گفت«تا الان باید شناسایی کرده باشن» من رشته ام به نوروساینس اتفاقا مرتبطه، اینکه تج ...

کدوم روانشناس؟ کدوم منبع؟ منی که دوازده ساله دارم روانشناسی بالینی میخونم و تحقیق میکنم باید گفته باشن و یه جا دیده باشم. تنها جایی که هست، مطالعات مارک سولمز درخصوص ناخودآگاه در نظریه روان تحلیلیه، اونم به جنبه های عصب شناختی و ارتباط سیستم لیمبیک و فونتال پرداخته که چطور آسیب ها و خاطرات گذشته تو زندگی امروز اثر میگذاره . نه این چیزایی که قانون جذبیا میگن

کدوم روانشناس؟ کدوم منبع؟ منی که دوازده ساله دارم روانشناسی بالینی میخونم و تحقیق میکنم باید گفته با ...

عزیزم موفق باشی

هیچ از این چیزا تو فیزیک کوآنتوم نیست، در نیار از خودت. امواج مغزی و ارتعاش و... فقط با شناسایی دستگ ...

ببین عزیزم من اعتقاد دارم شما نداری خب نداشته باش چرا من و ریپلای میکنی من چندتا کتاب خوندم اعتقاد دارم ومطمئنم کسایی مثل ادیسون انیشتین وامثال اینها ازین قانون اگاهی داشتند من اصراری ندارم بهت ثابت کنم شماهم اصرار به اثبات عقیدت به من نداشته باش دوست عزیز

فقط لطف خدا
سلام من عاشق خدام و سپاسگذارشم بخاطر قوانین ثابت آفرینش دوست عزیز هم جهت شدن با خواسته رو اینجوری وا ...

ممنون دوستم.

یعنی وقتی ما داریم با قانون جذب به خواسته هامون میرسیم دیگه نباید تلاش کنیم؟مثلا یه پول شانسی و مفتی میرسه دستمون حالا اگه ذوق کنیم همیشه این پول مفتی بهمون میرسه؟

اگه اینجوری باشه چه فرقی بین کسی که زحمت میکشه مثلا بره سر کار،(فرضا درس خونده ، دوندگی دارشته و...) با کسی که تو خونه نشسته داره و تجسم میکنه رفته سر کار وجود داره؟

خواهرشوهرم تایم زیادی از روز رو صرف این میکنه که بفهمه حس اون روزش خوبه یا بده و دلیلش چیه

ببین عزیزم من اعتقاد دارم شما نداری خب نداشته باش چرا من و ریپلای میکنی من چندتا کتاب خوندم اعتقاد د ...

دقیقا همتون همینین و همین جوابو میدید، با اینکه اگر تئوریتون پایه و اساس داشت، با استدلال و سند تبیین می‌کردید. دقیقاً به اینجا که می‌رسید میگید ریپلای نکن😁

یه چیزی بهش چسبیدید و نمیتونین شواهد متقن مخالفش رو ببینین. 

هیچ از این چیزا تو فیزیک کوآنتوم نیست، در نیار از خودت. امواج مغزی و ارتعاش و... فقط با شناسایی دستگ ...

قانون جذب (Law Of Attraction) به بیانی ساده می گوید افکار انسان روی همه جهان هستی اثر می گذارد و افراد و اتفاقات و اشیایی را به سمت او جذب می کند که فرکانس و ارتعاش مشابه فکر او را دارند

رابطه فیزیک کوانتوم و قانون جذب در این جاست که در هر دوی قانون جذب و فیزیک کوانتوم مطرح شده که همه چیز در جهان از انرژی است

همچنین در فیزیک کوانتوم در رفتار موج-ذره ای نور بیان می شود که انرژی می تواند با امواج الکترومغناطیسی منتشر شود و پس از برخورد با ماده روی آن اثر بگذارد

رابطه نظریه استرینگ یا ریسمان و قانون جذب هم در این است که در نظریه استرینگ یا ریسمان کوچک ترین ذرات سازنده ی جهان هستی در واقع ریسمان های انرژی در حال ارتعاش و نوسان هستند و طبق اثر دیاپازون همانند اتفاقی که در دیاپازون یا گیتار و سازهای زهی می افتد نوسان های دارای فرکانس مشابه یکدیگر را فعال می کنند یعنی مثلا وقتی سیم نت C را در گیتار نواخته می شود در گیتار مجاورش هم فقط سیم نت C می لرزد و ارتعاشات و فرکانس های مشابه انرژی یکدیگر را جذب و فعال می کنند

همچنین ثابت شده است که ذهن انسان با فکر کردن همانند یک دکل مخابراتی در تمامی مدت شبانه روز در حال ارسال امواج الکترومغناطیسی است

حال وقتی این موارد را ادغام کنیم دقیقا به تعریف قانون جذب می رسیم به این شکل که :

همه چیز از انرژی است (فیزیک کوانتوم) >>>

انرژی می تواند روی ماده اثر بگذارد و آن را تغییر دهد (فیزیک کوانتوم) >>>

انرژی و ماده در واقع ارتعاش و نوسان ریسمان ها هستند (نظریه استرینگ) >>>

ذهن انسان فکر کردن امواج انرژی به جهان منتشر می کند (علم پزشکی) >>>

فرکانس های مشابه انرژی یکدیگر را جذب و تشدید می کنند (فیزیک) >>>

افکار انسان هر  چیز هم فرکانس و هم ارتعاش خودش را جذب و فعال می  کند (قانون جذب)

من دوست دارم به این اعتقاد داشته باشم ومادامیکه اعتقاد من به کسی اسیب نزنه برام محترمه نظر شماهم محترم 

فقط لطف خدا
دقیقا همتون همینین و همین جوابو میدید، با اینکه اگر تئوریتون پایه و اساس داشت، با استدلال و سند تبیی ...

اخه وقت من برام ارزشمند تر از اینه که بخوام چیزی و به کسی ثابت کنم 

یکی از اصول قانون هست که سعی نکنی به کسی بزور تفهیم کنی واسه همینه همه ما به زعم شما همینو میگیم   

فقط لطف خدا
ممنون دوستم. یعنی وقتی ما داریم با قانون جذب به خواسته هامون میرسیم دیگه نباید تلاش کنیم؟مثلا یه پو ...

بدون تلاش امکان نداره

ولی خیلی فرق هست بین کسی که با استرس و نگرانی کاری رو انجام میده با کسی که با آرامش کامل و اعتماد به خداوند جلو میره

بارها شده تو دوراهی هایی در زندگیمون قرار گرفتیم و نتونستیم با عقل استدلالی به نتیجه ای برسیم اینجاست که کمک گرفتن از خدا در نشون دادن راه درست به کار میاد

وقتی شما کاری رو شروع میکنی که پشتش تکیه گاهی مثل خدا رو داری که نمیذاره راه اشتباه رو بری و تو رو به خواسته دلت میرسونه تا کاری که خودت به تنهایی با عقلت پیش میبری زمین تا آسمون فرقه

پس فراموش نکنیم بخواهیم تا اجابت بشیم

جنگ زندگی از آنِ ما نیست از آن خداست

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
قانون جذب (Law Of Attraction) به بیانی ساده می گوید افکار انسان روی همه جهان هستی اثر می گذارد و افر ...

قسمتای فیزیکیش اوکیه ولی این توجیه نمیکنه مغز انسان عملکردش همینه، تو توروساینس میگن انسان روزانه چهار هزار فکر از سرش میگذره و بار عاطفی مثبت و منفی و خنثی دارن. 

اتفاقاً برخلاف توجیه بی ربط و چسبوندن فیزیک کوانتوم به عملکرد مغز، نظریه فراشناخت ولز میگه یکی از عوامل اختلالات هیجانی، باور به همجوشی فکر و عمل هست، که یعنی به هرچی فکر کنی همون میشه، شواهد و مطالعات بالینی از دهه نود میلادی تا الان، روی بیماران و افراد سالم نشون میدن این باور عامل اصلی و جدی توی طیف اختلالات وسواس و اضطرابی هست، چون اونا به این اصل باور دارن، بنابراین سعی میکنن افکار منفی رو سرکوب کنن و جاش افکار مثبت بگذارن و میبینن نمیشه، دچار دیسترس میشن و وسواس فکری و نگرانی ایجاد میشه و زندگی فرد مختل ولی وقتی این همجوشی فکر و عمل رو ازشون بگیری و ببینن که نه اینطوری نیست که بهرچی فکر کنی همون میشه و... وسواس و اضطراب کاهش پیدا میکنه و سطح عملکرد و کیفیت زندگی بالا میره. 

نظریه فراشناخت و همجوشی فکر و عمل هم درموردش کتاب هست و هم با یه سرچ ساده مقالاتش میاد. 

اعتقاد آدم پایه اساس داشته باشه موندگاره، درغیر اینصورت، با خرافه پرستا فرقی نداریم