2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست
عزیزم مرسی انشالله بسلامتی فارغ بشی 😍

مرسی عزیزم ایشاالله شمام اون لحظه خوشی ک ی فندوق تو شیکمته و تو مانیتور سونو میبینش و تجربه کنی خیلی حس خوبیه😍🥰

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بیخیالی خیلی تاثیررررر داره منم دقیقا ماهی ک بیخیالش شدم باردار شدم استرسسس مانع بارداری میشه ب شددد ...

اره واقعا خیلی. الانم برای بچه دوم اقدام کردم امیدوارم بتونم بیخیال باشم😅

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی. الانم برای بچه دوم اقدام کردم امیدوارم بتونم بیخیال باشم😅

من الان خیلی دارم اذیت میشم بچه اول از هیچی خبر نداری ولی بچه دوم همه چیو میدونی ک قراره چ بلایی سرت بیاد خدایی جرات میخواد برا بچه دوم اقدام کردن😋

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من الان خیلی دارم اذیت میشم بچه اول از هیچی خبر نداری ولی بچه دوم همه چیو میدونی ک قراره چ بلایی سرت ...

اره واقعا جرات میخاد ولی من چون سر اولی هم بارداری خوبی داشتم به غیر از ماه اخر هم  بچم خیلی آروم و خوب بود الان جرات کردم بیارم امیدوارم سر دومی هم همینجوری باشه☺️شما بچه اولته؟ 

اره واقعا جرات میخاد ولی من چون سر اولی هم بارداری خوبی داشتم به غیر از ماه اخر هم  بچم خیلی آر ...

اهوم بچه اوله تهوو کشته منو خیلی حالم بد میشع 

خب خدا رو شکر که بارداری خوبی داشتی  زایمانت سزارین بوده یا طبیعی ؟؟؟ولی خب دو تا بچه خیلی خوبه بزا حالا این ب دنیا بیاد برا دومی با خودم‌ کنار میام😛

طبیعی میخاستم اصلا به فکر سزارین نبودم 41 هفته بودم القای درد کردن بازم دردم نگرف اخرش رفتم سزارین. ولی الان خیلی راضیم که سزارین شدم. الان چند هفته ای؟ 

من سر پسرم فقط صبحا حالت تهوع داشتم دمیترون میخوردم بهتر میشدم. صبحا هم ناشتا ساقه طلایی بخور