2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

293 بازدید | 24 پست

سلام من این ماه اقدام به بار داری کردم بعضی جاها خوندم که بعد از نزدیکی باید پاها بالا گرفت و کمر رو سطح شیب دار باشه مثل گذاشتن بالشت زیر کمر .

حالا میخام بدون کسی از این روش باردار شده یا برعکسش کسی این کارو نکرده و باردار شده لطفا تجربه هاتون رو برام بزارید و راهنماییم کنید ممنون میشم 🙏🏻

من اصلا از جام تا نیم ساعت بلند نمیشدم،نیازی نیست به نظرم پاهاتو بالا بگیری،کمترتو گرم نگه دار،پاهاتو گرم نگه دار،اصلا کار سنگین نکن،دکترم بهم گفت بر خلاف همه میگن رابطتون زیاد نباشه من میگم رابطتون زیاد باشه و با قدرت پیش برین😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی تاثیر داره ببین بعضیها رد میکنن اما رحم هر کس متفاوته برای بعضیها خمیده هست و اینا واقعا پات رو ده دقیقه اینا بالا نگه داری ممکنه اسمرمها با قدرت بیشتری حرکت کنن ..مثل ای یو ای.  الیته اونجا اسمرم رو میشورن بعد پاهات باید بالا باشه اما واقعا خود بدن بلده 

من ی بالشت زیر باسسنم میزاشتم ک کمرم شیب بشه 

و یک شب در میون اقدام از آخرین روز پری تا بیستم اینا 

و از جام بلند نمیشدم تا یکی دو ساعت 

و بعد رابطه ب شوهرت بگو زود ازت جدا نشه و ی چن دقیقه ای همونطوری بمونه تا اسپرم جذب بشه ک موقع خروج مقدار زیادی ازت خارج نشه با تشکررررر و آرزوی موفقیت

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بنظر من کارایی که ضرر نداره انجام دادنشون رو انجام بدین چه اشکالی داره 

اگه تاثیر داشته باشه که چه بهتر اگرم نداشته باشه که ضرری هم نداشته 

ولی بنظر خود من زیادم بی تاثیر نیست 

امید بخدا نتیجه میگیرید😊

من اصلا از جام تا نیم ساعت بلند نمیشدم،نیازی نیست به نظرم پاهاتو بالا بگیری،کمترتو گرم نگه دار،پاهات ...

اره منم‌ از جام بلند نمیشم ولی دفعه اول که بالش نزاشتم خیلی پس داد اما دفعه دوم که گذاشتم زیاد پس نداد ولی کمر آدم خسته میشه بالا باشه نیم ساعت واسه همین پرسیدم که گذاشتنش تاثیر داره یا نه!

انشالله میشه،منم دو هفته دیگه به امید خدا اقدام میکنم،خیلی دعا کن واسم دوستم

انشالله من چون دوست داشتم بچم آذر ماهی باشه الان اقدام کردم 😁 اگه خدا بخاد بهم بده البته واسه منم دعا کن عزیزم

من ی بالشت زیر باسسنم میزاشتم ک کمرم شیب بشه  و یک شب در میون اقدام از آخرین روز پری تا بیستم ...

اره منم دفعه دوم بالشت گذاشتم و همسرم بیشتر تو همون حالت موند نسبت به دفعه اول اسپرم کناری ازم خارج شد شما بعد چند ماه اقدام خدا بهت نی نی داد با این روش

اره منم دفعه دوم بالشت گذاشتم و همسرم بیشتر تو همون حالت موند نسبت به دفعه اول اسپرم کناری ازم خارج ...

من ماه هفتم اقدام نتیجه گرفتم البته من ماهای قبل هم همین کارا رو میکردم ولی ماهای قبل استرس داشتم و طوری یکسره همش ب فکرش بودم و روز شماری میکردم تا موعودم و اون ماهی ک باردار شدم دیگه چون شیش ماه گذشته بود بیخیالش شدم میگم بیخیال یعنی کلا بیخیال و اصن ی درصدم بهش فکر نمیکردم تا این حدی ک از پریودم گذشته بود بازم عین خیالم نبود اخه یکبار تاخیر داشتم بعد همسرم متوجه شد عقب انداختم ک برام بی بی چک خرید فقط یک شب در میون رابطه داشتم همین و قرار بود بعد عید برم دکتر 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

من 6 ماه اینکار رو میکردم دیگه ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی حتی قرصامم نخوردم اصلانم به بچه فک نکردم 12 روز بعد از موعدم بی بی چک گذاشتم مثبت شد

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
من 6 ماه اینکار رو میکردم دیگه ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی حتی قرصامم نخوردم اصلانم به بچه فک نکردم ...

بیخیالی خیلی تاثیررررر داره منم دقیقا ماهی ک بیخیالش شدم باردار شدم استرسسس مانع بارداری میشه ب شدددددت