2777
2789
ببین قشنگ صحبت کن لحنت افتضاحه مگه قراره همه کرونا بگیرن بمیرن قرار نیست کسی کرونا گرفت بمیره که خی ...

وقتی اصلا متوجه حرف کسی نمیشی حرف زدن باهات میشه جریان همون کوبیدن میخ آهنین در سنگ

گفتم باعث مرگ کسانی که نقص ایمنی دارن یا بیماری زمینه ای دارن میشی نه افراد قوی و سالم

اینهمه آدم که تا الان مردن که ادا در نمیارن که واقعا مردن

بله من میترسم و میشینم توی خونم

نه بخاطر خودم

میترسم بگیرم و همسرم و پدرم و مادرم و دخترم رو مریض کنم

میترسم بگیرم و همسایه ام که جانباز و خانمش که آسم داره رو مریض کنم

میترسم بگیرم زبونم لال به یکی از همشهری هام منتقل کنم

تو وقتی درکی از این چیزا نداری 

پس عقب یه مانتو راه بیفت توی خیابونا

عیدم به محض تحویل سال عید دیدنی رو شروع کن

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم مادرشوهر منم نره دید و بازدید وگرنه شوهرمم منو میبره

پدر شوهر من نیز

تو خانواده ما کلا بر عکسه، مردهامون ددری هستن.

زنهامون زیاد اهل رفت و آمد نیستن

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
ممنون یه جا خوندم باید آب مقطر ریخت وگرنه خراب میشه پس آب تصویه هم میشه با کدوم سرش رو مبل میکشی&nbs ...

باید تی دی اس آب پایین باشه

اگر دستگاه تصفیه دارید آبی که تصفیه میکنه مناسبه

اگر ندارید آب جوشیده سرد شده بریزید

من با برس کوچیکش میکشم به مبل

بشینین خونهاتون بچها توروخدا ی امسالو بیخیال شمال بشین خیلی گناه دارن مردم ...اخه شمال چیه هرسال هرسال دو تا درخت ...نیاین بابا نیاین 🤦‍♀️

Mylovesam20 سابقم نی نی یار لطف کرد کاربریمو بخاطر نظری ک دادم ترکوند 😂😂🙄کاربر قدیمم 
وقتی اصلا متوجه حرف کسی نمیشی حرف زدن باهات میشه جریان همون کوبیدن میخ آهنین در سنگ گفتم باعث مرگ ک ...

اصلا خوشم نمیاد با کسی دعوا کنم

نمیدونم من تو کدوم پستام گفتم قراره از خونم درام برم مانتو بخرم

اصلا نمیفههم چه معنی میده اینقدر تند با کسی برخورد کنی 

چرا دعوا داری؟

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
وقتی اصلا متوجه حرف کسی نمیشی حرف زدن باهات میشه جریان همون کوبیدن میخ آهنین در سنگ گفتم باعث مرگ ک ...

مگه قراره مریض شدی بری دیدن همسایت یا پدرو مادرت که اونا ام مریض بشن.بعدشم خدایی نکرده تست مثبت دراد قرنطینه میشی تا ۱۴روز🙂

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من‌ پدر و مادرم‌پیرن

پدرمم دیروز عمل داشتن

هرگزررزز رو درواسی با کسی نخواهم داشت

دیروزم تو‌جمع عنوان‌کردم من هیچچچچ جا نمیرم

در نتیجه مهمانم‌نمیپذیرم

خیلی راحته با شعور بودن نمیدونم‌چرا بعضیا در برابرش جبهه دارن

بابا بشینید تو خونه هاتون  

مساله اجتماعیه فردی نیست هر آدمی که ناقل باشه یتونه خیلیییی ها رو مبتلا کنه

مگه قراره مریض شدی بری دیدن همسایت یا پدرو مادرت که اونا ام مریض بشن.بعدشم خدایی نکرده تست مثبت دراد ...

تا ۱۴ روز یه فرد میتونه ناقل باشه بدون اینکه علایم داشته باشه

در اون زمان که نمیدونه میتونه خیلیییی ها رو مبتلا کنه

از روز اولش که علایم ندارن‌

اصلا خوشم نمیاد با کسی دعوا کنم نمیدونم من تو کدوم پستام گفتم قراره از خونم درام برم مانتو بخرم اص ...

من دعوا ندارم

شما گفتی از خونه بیرون میری و زندگی عادی رو داری چون فکر میکنی چه بمونی چه بری کرونا میگیری پس خودت رو عذاب نمیدی

من عصبانی شدم که دیدم به فکر عذاب دیگران نیستی

عصبانی هستم از کسانی که ذره ای به دیگران اهمیت نمیدن

خیابونا پر از زنهاییه که راه افتادن عقب کفش و مانتو 

بخدا امسال کسی لباس نو نپوشه مسخره نمیشه

شرایط بحرانیه

ما ممکنه خودمون بگیریم و خیلی زودم خوب بشیم اما میتونیم به کسی منتقل کنیم که بیماری زمینه ای داره و اون شخص بمیره😔اونوقت ناخودآگاه خون اون شخص به گردن ماست

کسی کاری برای ما نمیکنه دوست عزیز

سازمان بهداشت جهانی با کمک چین کلی کیت به ایران دادن اما هیچکدوم توی هیچ بیمارستانی نرفته😐 و بیمارستانا هنوز دارن میگن با کمبود کیت مواجه هستن

فکر میکنی کجا رفتن؟ 

رفتن تو خونهء اونایی که روزی 3 بار فک میکنن کرونا گرفتن و باید کیت بزنن

مردم عادی هیچ اهمیتی ندارن عزیزم

ما اگر خودمون به فکر خودمون نباشیم نسلمون منقرض میشه

چون اونا فقط به فکر خودشونن

مگه قراره مریض شدی بری دیدن همسایت یا پدرو مادرت که اونا ام مریض بشن.بعدشم خدایی نکرده تست مثبت دراد ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

شما اگر بگیری تا 1 حتی 2 هفته هیچچچچچ علائمی نداری اما ناقل هستی و توی اون 14 روز میتونی هزاران نفر رو مبتلا کنی

یعنی تا کارت میاد به تست و قرنطینه بکشه هر کسی که باهات در تعامل بوده رو مبتلا کردی بعدش دیگه چه ارزشی داره

برای همین دارن میگن بشینین تا خونه تا شیوع بیشتر نشه

ببین عزیزم با لحن ایشون کاملا مخالفم ولی با تک تک حرفاش کاملا موافق.

اینقدر در برابر فهمیدن و درک این موضوع مقاومت نکن، اگه قراره دیدن پدر و مادرت نری خب میشه همون تو خونه نشستن دیگههههههههه. وقتی میگی نمی مونم توی خونه یعنی با یکسری افراد قراره مراوده داشته باشم. اون افراد ممکنه مریض باشن ممکنه سن بالا باشن ممکنه هم سر و مر و گنده باشن و ککشون هم نگزه.

من دعوا ندارم شما گفتی از خونه بیرون میری و زندگی عادی رو داری چون فکر میکنی چه بمونی چه بری کرونا ...

حرف شما درمورد رفتار ملت  درسته اینکه خودمون دلمون به حال خودمون نمیسوزه ام درسته

من میگم زندگی عادی دارم چون هرچی بهش فکر کنی بدتره

اگه کرونا نکشتمون فکرو خیالش و استرسش ازپا درمون میاره

من میگم زندگیم عادیه نگفتم راه افتادم تو خیابونا که 

بعدشم دوتا مثل ما رعایت کنه بقیه چی بقیه ام رعایت میکنن آیا؟