2777
2789

سلام،بچها من قصد دارم برم کاشت ناخن رو یاد بگیرم بعدش کاشت مژه و لیفت ابرو،بیکارم الان،نیاز دارم کار کنم و مستقل بشم،سوالم اینه ناخن کار میشناسید درامدشون چطوره؟چون در حال طلاقم از لحاظ روحی اون ارامش رو ندارم ک بخوام درس بخونم برای آزمون وکالت بهمین علت میخام برم و یکاری یادبگیرم ک محتاج کسی نباشم،هزینه ناخن برا اولش حدود۶،۷تومن میشه،پولی ندارم بنظرتون طلابفروشم برم یادبگیرم؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید مرسی ازتون

ناخن خیلی بو داره و ادم اذیت میشه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تاتو یا میکرو یاد بگیری بهتره چون ناخن  هزینه ش نهایت ۲۰۰تومن باشه که درصد زیادی و باید بدی به سالن دار 

مگر اینکه ناخن کار معروفی بشی 

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید   بزنم تکیه به تو شانه شدن را بلدی؟؟؟                             
ناخن خیلی بو داره و ادم اذیت میشه

اره خودم میرم کاشت انجام میدم رو ناخنم،مسئله ام بکش نیس چون ماسک و تینا میزنن،میخام بدونم اطرافتون اگر هست درامدشون چطوره

اگه کارت خوب باشه درآمد کاشت ناخن زیاده من یکیو نیشناسم که ماهی ۴۰ میلیون درآمدداره، یکیم میشناسم ک ...

سالن از خودشه اونکه پردرامده؟فقط ناخن انجام میده؟

اره خودم میرم کاشت انجام میدم رو ناخنم،مسئله ام بکش نیس چون ماسک و تینا میزنن،میخام بدونم اطرافتون ا ...

تو شهر ما درامد ارایشگری عالیه مخصوصا ناخن و رنگ و هاشور و ،،

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

اره خودم میرم کاشت انجام میدم رو ناخنم،مسئله ام بکش نیس چون ماسک و تینا میزنن،میخام بدونم اطرافتون ا ...

عزیزم تو پولی که از ی کار روی ناخن بگیررری فوووقش ۲۰۰ هست که اونم همه انقد هزینه نمیکنن

ولی به قول دوستموم تاتو ابرو و بدن یا کار رنگ و مش پردرامد تر هستش

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
عزیزم تو پولی که از ی کار روی ناخن بگیررری فوووقش ۲۰۰ هست که اونم همه انقد هزینه نمیکنن ولی به قول ...

برا رنگ ب یکی پیام فرستادم برا اموزش ی شخص معروف گفتش ک ده تومن هزینه ثبت نام برا یکهفته،براهمین رفتم تو فکر ناخن ک کم هزینه تره

برا رنگ ب یکی پیام فرستادم برا اموزش ی شخص معروف گفتش ک ده تومن هزینه ثبت نام برا یکهفته،براهمین رفت ...

هرکاری میخوای انجام بدی سعی کن بهترین باشی

تو آموزشگاها هزینه آموزش فک کنم پایینتره ها 

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
نه تویه سالن پر معروف کار میکنه، کارش عالیه، اصلا وقت خالی نداره

چ خوب من قصد دارم اول ی سالن معروف کار کنم بعد یجا کوچیک بگیرم چنتا کار ک میخام یادبگیرم رو برا خودم انجام بدم

هرکاری میخوای انجام بدی سعی کن بهترین باشی تو آموزشگاها هزینه آموزش فک کنم پایینتره ها 

اره اون ی ارایشگر خیلی معروف بود،امیدوارم بتونم کم کم تمام کارارو تو این زمینه یاد بگیرم،مرسی عزیزم