2777
2789
عنوان

خانومــــــا آبجیـــــــام

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت چی بود تستت مثبت شد؟

یه هفته ای میشه سینه هام خیلی حساس شده و دل درد خفیف قبل از موعدم داشتم دیروز موعدم بود امروز تست زدم مثبت شد 

اما گاهی  زیر دلم تیر میکشه یکی دو دیقه بعد اروم میشم البته نه مدام مثلا دیروز خوب بودم اما امشب با دردش بیدار شدم 😫

یه هفته ای میشه سینه هام خیلی حساس شده و دل درد خفیف قبل از موعدم داشتم دیروز موعدم بود امروز تست زد ...

دکتر میگه درد زیر دل مدام نباشه لحظه ای باشه طبیعیه منم صب میخام تست بزنم برا منم دعا کن😢

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
دکتر میگه درد زیر دل مدام نباشه لحظه ای باشه طبیعیه منم صب میخام تست بزنم برا منم دعا کن😢

خداکنه طبیعی باشه دوس دارم مامان شم 😔

عزیززززززم امید ب خدا انشالله همونی بشه ک دلت میخواد 

چند روز عقب انداختی؟

خداکنه طبیعی باشه دوس دارم مامان شم 😔 عزیززززززم امید ب خدا انشالله همونی بشه ک دلت میخواد  ...

نگران نباش 

پریودم دو سه ماهه ب هم ریخته منظم نیس برا همون مطمئن نیستم

نگران نباش  پریودم دو سه ماهه ب هم ریخته منظم نیس برا همون مطمئن نیستم

انشاالله که مثبت میشه 

من میخواستم بزارم چند روز دیگه اینقد استرس داشتم هی از تست زدن طفره میرفتم 

امروز تو یه تاپیک بودم اینقد اصرار کردن تستو زدم 😂😂😂😂😋

انشاالله که مثبت میشه  من میخواستم بزارم چند روز دیگه اینقد استرس داشتم هی از تست زدن طفره میر ...

فدات اره سخته مخصوصا بعدش منفی بشه آدم کلا ناامید میشه از سر شبه استرس دارم خدا کنه بشه

فدات اره سخته مخصوصا بعدش منفی بشه آدم کلا ناامید میشه از سر شبه استرس دارم خدا کنه بشه

ای جووووون دلم 

میشه انشاالله 

ذهنتو اروم کن استرس نداشته باش 

نکنه بیدار موندی صبح زود تست بزنی 😂😂😂😂😂