ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 عنوان خانومــــــا آبجیـــــــام | مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 85 پست دارم میــــــرم بخوابمهمینجوری ادامه بدیـــــن با تاپیکای حوصله سر بر...ناموسا میخواین من رفتم تاپیک جنجالی بزنین؟؟؟؟یا برم بخوابم؟؟؟؟؟ گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁 1398/12/12 | 04:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 استرس گرفتم 😔😔 بنظرتون طبیعیه علائمت چی بود تستت مثبت شد؟ کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 علائمت چی بود تستت مثبت شد؟ یه هفته ای میشه سینه هام خیلی حساس شده و دل درد خفیف قبل از موعدم داشتم دیروز موعدم بود امروز تست زدم مثبت شد اما گاهی زیر دلم تیر میکشه یکی دو دیقه بعد اروم میشم البته نه مدام مثلا دیروز خوب بودم اما امشب با دردش بیدار شدم 😫
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 یه هفته ای میشه سینه هام خیلی حساس شده و دل درد خفیف قبل از موعدم داشتم دیروز موعدم بود امروز تست زد ... دکتر میگه درد زیر دل مدام نباشه لحظه ای باشه طبیعیه منم صب میخام تست بزنم برا منم دعا کن😢 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 دکتر میگه درد زیر دل مدام نباشه لحظه ای باشه طبیعیه منم صب میخام تست بزنم برا منم دعا کن😢 خداکنه طبیعی باشه دوس دارم مامان شم 😔عزیززززززم امید ب خدا انشالله همونی بشه ک دلت میخواد چند روز عقب انداختی؟
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 خداکنه طبیعی باشه دوس دارم مامان شم 😔 عزیززززززم امید ب خدا انشالله همونی بشه ک دلت میخواد ... نگران نباش پریودم دو سه ماهه ب هم ریخته منظم نیس برا همون مطمئن نیستم کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 نگران نباش پریودم دو سه ماهه ب هم ریخته منظم نیس برا همون مطمئن نیستم انشاالله که مثبت میشه من میخواستم بزارم چند روز دیگه اینقد استرس داشتم هی از تست زدن طفره میرفتم امروز تو یه تاپیک بودم اینقد اصرار کردن تستو زدم 😂😂😂😂😋
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 انشاالله که مثبت میشه من میخواستم بزارم چند روز دیگه اینقد استرس داشتم هی از تست زدن طفره میر ... فدات اره سخته مخصوصا بعدش منفی بشه آدم کلا ناامید میشه از سر شبه استرس دارم خدا کنه بشه کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 من تازه عضو سایت شدم یه سری از خانومایی که اینجان وااااااقعا مهربون و دوست داشتنی هستن 😊
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 فدات اره سخته مخصوصا بعدش منفی بشه آدم کلا ناامید میشه از سر شبه استرس دارم خدا کنه بشه ای جووووون دلم میشه انشاالله ذهنتو اروم کن استرس نداشته باش نکنه بیدار موندی صبح زود تست بزنی 😂😂😂😂😂
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 ای جووووون دلم میشه انشاالله ذهنتو اروم کن استرس نداشته باش نکنه بیدار موندی صب ... اره😂😂🤦♀️ کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 من تازه عضو سایت شدم یه سری از خانومایی که اینجان وااااااقعا مهربون و دوست داشتنی هستن 😊 اره منم تازه عضو شدم🤗 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
masi_biparva عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 588 عزیززززم 😂😂😂😂 چیزی نمونده طاقت بیار تو میتونی 😂😂😂 دوساعت😬😬😬 کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
سمااهورا عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 363 دوساعت😬😬😬 بنظرت من فردا برم ازمایش بدم 🤔🤔یا زوده ممکنه بتا پایین باشه؟