2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواد مادر بشم ولی چرا نمیشه    

Fatemeh:به نقل از اقای بهجت زن و شوهری ک بچه دار نمیشن از اول ماه تا اخر ماه رجب با هم صدهزار تا صلوات بفرستن تا ماه رجب سال بعد انسالله بچه دارن خودم و خیلیای دیگ از این ختم جواب گرفتیم شما هم با توکل انجام بدید انشالله نتیجه میگیرید خیلی مجربه

فدات بشم عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست ان‌شاءالله به زودی مامان میشی گلم فقط هیچ چیزی رو به زور از خدا نخواه از طرفی سعی کن بهش فکر نکنی همین فکر کردنها و استرس باعث میشه باردار نشی پس سعی کن ذهنت رو مشغول کنی و نسبت به بارداری بی خیال باشی

برات ۱۴تا صلوات میفرستم گلم 💟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دلم میخواد مادر بشم ولی چرا نمیشه    

Fatemeh:به نقل از اقای بهجت زن و شوهری ک بچه دار نمیشن از اول ماه تا اخر ماه رجب با هم صدهزار تا صلوات بفرستن تا ماه رجب سال بعد انسالله بچه دارن خودم و خیلیای دیگ از این ختم جواب گرفتیم شما هم با توکل انجام بدید انشالله نتیجه میگیرید خیلی مجربه

من بعد از دو سقط ماهی حامله شدم که اینو انجام دادم.

یک جایی خونده بودم منم انجام دادم.

شما هم انجام بدید الانم ماه رجبه.

دعای(رَبَّنَا هَبۡ لَنَا مِنۡ أَزۡوَ ٰ⁠جِنَا وَذُرِّیَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعۡیُنࣲ وَٱجۡعَلۡنَا لِلۡمُتَّقِینَ إِمَامًا)[سوره الفرقان 74]

من برا زمانی که خدا بهم بچه نمیداد همه دعاها رو جمع کردم بعد یک کانال درست کردم هرکس بچه دار نمیشد بهش میگفتم بیا اگر خواستی بیا دعاهای زیادی اونجاست.

دعای هفتم صحیف سجادیه رو حتما بخون حال درونیت رو توصیف میکنه و اینکه نمیتونی کاری بکنی فقط خدا میتونه اینو به شدت توصیه میکنم