2777
2789
عنوان

خاب بودم بچم ازتخت افتاد😭

465 بازدید | 32 پست

دارم روانی میشم سومین باره میفته کاش بمیرم من انقدرترسیدم گلوم خشک شدش توپذیرایی خابمون برد یهو بچم بیدارشد شوهرم خابالوبود گف ببراتاق شیرش بده اوردمش اتاق توتخت درارکشیدم شیرش بدم برم ظرفاموبشورم .نگوخابم بردش یهو دیدم بچم گریه میکنه عین دیونه ها بلندشدم هرچقدتخت گشتم نبود دیدم افتاده بغل تخت پاینش😭حالم انقدربدبود شوعرمم اومدوایراونم ترسیدحالموبدترکرد بچرو اروم کردم شیردادم خابیدحالم خیلی بد بود رفتم ظرفاموبشورم شوهرم انقدررر غر زد حال بدمو بدترکرد.منم خیلی ترسو شدم بعدش رفتم دسشویی اب بازبودیهواحساس کردم صدای جیغ دادمیادگریم گرف از دسشویی زودی پریدم بیرون هیچی نبود خیلی ترسیدم الانم کل سرم تنم درد میکنه حالم خیلی بده انقدرگریه کردم تنهایی شوهرمم بدتدم میکنه

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب زیر تخت حداقل پتو و تشک ردیف کن

گذاشته بودم شانسی ۳روز ه اینا جمعشون کردم اتاقمم فرش نداره فقط پارکت

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢