2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 47 پست
الهی خدا به مصلحت خودش یه بچه سالم و صالح هم به شما عطا کنه از ته دلتون بگین آمین

ممنون من یبار راحت بار دارشدم ولی شش ماه رسیدم گفتن رشدش کمه و اوایل ۷دکترا گفتن بهتر نیاریش چون دست پاش رشدش کم بود الان خیلی داغونم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون من یبار راحت بار دارشدم ولی شش ماه رسیدم گفتن رشدش کمه و اوایل ۷دکترا گفتن بهتر نیاریش چون دست ...

انشالله حل میشه عزیزم

توکلت له خدا و بعدش به امام زمان باشه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
ممنون عزیزم دیگه چه کنیم خودشم با اقایی دعوام شده اصلا اوضاعییه الانم سرکاره بیخیال بیایین بخندی ...

اره بیخیال عزیزم من که چندروز بود بااین‌ اوضاع خیلی انرژی مثبت داشتم نمیدونم چرا الانم خوبمااا ولی نه مثل چندروزپیش

😐😐😐

نبود؟😑

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
به ماهي كه تو بانك كار ميكنه چي ميگن؟؟ فیش بانکي😂😂😂

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

سر کلاس استاد داشت فلسفه کلمه خر رو توضیح میداد!

روکرد به ما گفت:

در کل، خر به معنی بزرگ و ارجمند هست

مثل خرپول، خرخون، خرشانس

پس شما همتون خرید

منم برگشتم گفتم:

استاد شکسته نفسی می کنید... چشاتون خر میبینه

خری از خودتونه....

خودتون از همه خر ترید

اصلا اگه یه خر توی این کلاس باشه اونم شمایید.

.

.

.

نمی دونم چرا بیرونم کرد از کلاس..

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  

هعی

دل گرفته 

حوصله پوکیده

🙁🙁🙁

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

بچه ها اگه دلتون خواست عکس چیزای بامزه یا خنده دار تو گوشیتون داشتید بذارید