2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 47 پست
منم بیام 

خوش اومدی خواهر گلم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

این پیرمردای بالای صدسال که صداسیما میره باهاشون مصاحبه میکنه و میپرسه راز سلامتیتون چیه و اونام میگن پیاده روی و مصرف لبنیات،

دروغ میگن همشون تریاک میکشن😂😂😂

هرچع ایدخوش اید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی دل گرفته  حوصله پوکیده 🙁🙁🙁

بخند تا دنیا به روت بخنده

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بخند تا دنیا به روت بخنده

😍😍😍😊

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

انشالله حل میشه عزیزم توکلت له خدا و بعدش به امام زمان باشه

ممنون منم امیدم به خداست نمیدونم چرا هیچوقت ازش نا امید نشدم حتی وقتی تموم دکترا نا امیدم کردن ولی امیدم ب اون هنوز بود ولی من کاری ک دکتر ا گفتن انجام دادم  فقط میتونم بگم خدایا محکمتر دستمو بگیر 😔😭خواهش میگنم این خاطره بدو ازیاد من ببر 

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
این پیرمردای بالای صدسال که صداسیما میره باهاشون مصاحبه میکنه و میپرسه راز سلامتیتون چیه و اونام میگ ...

😂😂😂😂😂👌

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

خخح من فلن رفع زحمت کنم شبتون خوش 

شب بخیر🌼