2777
2789
عنوان

بگید من کی ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بدم میاد از این متاهلایی ک هر شب زن یا شوهرشون بغل میکنن میخوابن، بعد میان تز میدن ازدواج نکنی ...

👌👌 نه ده آخه نه اونا خودشون تو دوران مجردی دلشون نمیخواست ازدواج کنن؟ انگار زورشون کردن. مام مثله اونا حالا نصیحتم میکنن ازدواج نکن خودت چرا ازدواج کردی پس 

تضمیم هم نمیدم که طرف قد بلند و خوشتیپ باشه ها دارم میبینم که کچله .دماغت هم که کتلته . شکمشو هم نگ ...

وای چه مرد رومانتیکی. خوده خودشه همونی که میخاستم. مرد رویاهام😂

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
خخخخخ

وای نزدیک بود سکته کنم😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
👌👌 نه ده آخه نه اونا خودشون تو دوران مجردی دلشون نمیخواست ازدواج کنن؟ انگار زورشون کردن. مام مثله ...

گوش ندید به حرفشون واقعا اگه بده خودشون چرا ازدواج کردنن و اگه بده چرا جدا نمیشن !

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
منم میخام    

چی میخوای😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
وای چه مرد رومانتیکی. خوده خودشه همونی که میخاستم. مرد رویاهام😂

😐با موهاش مشکلی نداری؟

خیلی هم پیاز و سیر دوست داره. اما عیب نواره در عوضش رومانتیکه😃😃

وایی بچه ها فک کنین با یه نفر خیلی اوکی شین چنسالم باهم باشین موقع ازدواج ازمایس خون بدین خونتون بهم ...

فکرشم بده 😣

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند