2777
2789
عنوان

بهترین موسسه انلاین زبان

2625 بازدید | 8 پست

دوستان عزیز اگه به دنبال یه موسسه انلاین جهت دوره های عمومی و ایلتس هستید موسسه ارمانی (ایرسافام ارمانی) رو بهتون پیشنهاد میدم بسیار عالیه دوره هاشون یه کد تخفیف ۲۰ درصد هم دارم برای کسانی که بخوان ثبت نام کنن که میذارم شما هم استفاده کنید akhash92  با وارد کردن این کد برای کلیه دوره های ثبت نامی ۲۰ درصد تخفیف بگیرید

ممنون

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
هزینش ترمی چقدره اساتیدش خوبن؟

عالی هستن کسی که یه دوره رو بخونه خودش به کیفیت کار پی میبره

من از کدتون استفاده کردم. ممنونم🙏

خواهش میکنم امیدوارم راضی بوده باشید از دوره ها

عالی هستن کسی که یه دوره رو بخونه خودش به کیفیت کار پی میبره

وارد فروشگاه به ادرس shop.armanienglish.comکه بشید قیمت تمامی دوره ها گذاشته شده

آیلتس با مترجم همزمان سفیر اندونزی و پرس تی وی

زبان انگلیسی را در کرج به صورت خصوصی و توسط مترجم همزمان سفیر اندونزی، مشاور برنامه پرس تی وی  آموزش ببینید و به راحتی برای مهاجرت، آیلتس و تسلط کامل به مکالمه و دوره های جنرال آمادگی پیدا  کنید تجربه ثابت کرده است که زبان انگلیسی را از فارغ التحصیل این رشته فرا گیرید که از افتخارات ما رتبه برتر و استعداد درخشان بودن دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران میباشد و با تجربه بیش از یک دهه تدریس در آموزشگاه های معتبر ایرانمهر، ایران کانادا، سفیر و... به شما برای رسیدن به هدف کمک میکنیم و به عنوان مدرس زبان انگلیسی در گوگل نیز برند هستیم

هزینه هر جلسه خصوصی آیلتس صد و بیست هزار تومان ( دو نفره شامل تخفیف )

هزینه هر  جلسه خصوصی جنرال ( شصت تا هفتاد هزار تومان )

هزینه هر جلسه خصوصی  مکالمه ( هفتاد هزار تومان )

شماره تماس و تعیین سطح رایگان

اگر از طریق سایت اقدام به ثبت نام برای مشاوره نمایید شامل تخفیف میباشد

09919580755

کرج

تدریس خصوصی زبان انگلیسی، تدریس خصوصی آیلتس، تدریس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی، تدریس خصوصی آیلتس در کرج، بهترین استاد آیلتس در کرج