2777
2789
عنوان

دیجی کالا

235 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها میخوام به خاطر این اوضاع از دیجی کالا خرید کنم اما بلد نیستم هرچی ادرس پستی مو میزنم میگه اشتباهه چیکار کنم میشه راهنماییم کنید مرسی

خدایااااا شکرت♥️

چطور میگه اشتباهه؟ ینی چ خطایی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیجی کالا خرید نکن  5 میلیون ماسک احتکار کرده  چقدر میتونن پست باشن

تکذیب شده که

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
از دیجی کالا خرید نکن  5 میلیون ماسک احتکار کرده  چقدر میتونن پست باشن

همه شبکه ها تکذیب کردن 

ماسکها رو بدون سود فروختن 

ی خبر الکیو پخش نکنین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من تکدیبشو ندیدم عزیزم تو هیچ کانال خبری 

ی سرچ کن خیلی راحته

اگه میشه از اول روش ثبت نامشو بگید

ثبتنامش ک با شمارته راحت. 

بعدم جنستو انتخاب میکنی و ادرس و پرداخت و انتخاب زمانش و تمام