2777
2789
من یه مرغ کاکولی دارم  بهم بگوچراااااااینقدررررررجیگره ودوس داشتنیه اخه؟؟؟؟ خیلی مهنه حتماحوا ...

منم مرغ دوست دارم خییییلی😂😂

مرغ خزک میگن اطراف سیستان بلوچستانه پاکوتاهه و ریزه میزه

خیلی دوستشون دارم

-کاکولی😂😍

سلام ببخشید درباره ی لاک پشت هم پاسخ میدین ؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حیوونا رسیدگی نشه ناقل بیماری میشن بهشون برس بهداشتشونو رعایت کن واکسن بزن به تغذیه ش توجه کن نه ...

نمیدونم تجربه نگهداری ندارم ولی خودم به گربه حساسیت دارم و یک هم که بزاقش ...، نوک مرغ مینا صاف و تیزه ... نمیدونم چی بخرم ذهنم سمت فنج و مرغ عشق و همسرت رفته

وای الهی. حتماخیلی سفت بوده یا یدفعه تو گلوش خالیش کردی. من زیادبزرگ کردم مشکلی نبوده

نه مامانم بهش غذا میداد ...عاشقش بود 

من گفتم شاید سرلاک سفت بوده اینطور مونده گوله شده بود زیر گلوش ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم عروس هلندی که خودش به جوجه ش غذا نمیده رو ...با سرنگ‌ غذا دادیم سرلاک  بعد عین توپ زیر گ ...

جوجه چن وقتش بوده 

سرلاک با سرنگ دادین یهو ریختین تو دهنش؟

به زور نوکشو باز کردین یا زیاد بازکردین؟

پرنده ها و مخصوصا جوجه ها خیلی حساسن

نمیدونم تجربه نگهداری ندارم ولی خودم به گربه حساسیت دارم و یک هم که بزاقش ...، نوک مرغ مینا صاف و تی ...

عروس هلندی نر بخر که با هم حرف بزنن همستر بو میده نخر مرغ مینام خوبه اما من نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم سگ و گربه هم به نظرم مناسب اپارتمان نیس

چه حیوان یا پرنده ای واسه پسربچه کوچیک خوبه که هم خطر نداشته باشه هم انگل و ... البته به جز گربه و س ...

طوطی کوتوله طوطی کاسکو 

مینا هم خوبه بشرطی اهلی باشن گاز نگیرن

همبازیای خوبین

طوطی کوتوله طوطی کاسکو  مینا هم خوبه بشرطی اهلی باشن گاز نگیرن همبازیای خوبین

دوستم مرغ مینا داشته فرار کرد خودم میترسم نوک بزنه تو صورت بچه هام، کوچیک و کنجکاون، طوطی کوتوله حرف هم میزنه؟ کاسکو قیمت گرفتم جوجه حداقل پنج میلیونه