2777
2789

خیلی دلم گرفته...چندسال پیش شوهرم وقتی هنوز مجردبوده مقدارقابل توجهی پول داشته که اون زمان رااااااحت میتونسته باهاش حداقل دوتاآپارتمان بخره ولی  کسی راهنماییش نکرده و داداشاش ازش گرفتن و باپول شوهرم واسه خودشون خونه ساختن وامسال پولمونو پس دادن حالا پولمون اصلا اندازه خرید خونه نیست بااین وضع...

خیییییلی ناراحتم...چندبارهم به روی برادرشوهرام آوردم ولی چه فایده😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عزیزم نگران نباش 

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

خب شوهرت خودش اشتباه کرده اونا با وجود پولشو از شوهرشما گرفتن بفکر خرید خونه بودن ولی شوهر شما چی؟مقصرش اصلا داداشا نیستن بعدشم شما که هنو زنش نبودین اوموقع🤭

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

اتفاقا ما دقیقا همین دیروز خونه ای که توش اجاره هستیم خریدیم .انشالله همه مستاجرا خونه دار بشن درک میکنم باتمام وجودم🙏🏾

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
خب شوهرت خودش اشتباه کرده اونا با وجود پولشو از شوهرشما گرفتن بفکر خرید خونه بودن ولی شوهر شما چی؟مق ...

بله همسرم قبول داره که اشتباه کرده ولی الان دیگه چه فایده... چندبارهم به داداشش گفت شماچرامنو راهنمایی نکردید بگید برو واسه خودت خونه بگیر ولی اونا پوست کلفتن و زدن به مسخره بازی و باشوخی ردش کردن