2777
2789
عنوان

شوهرم نامرده

408 بازدید | 13 پست

خیلی داغونم شوهرم کار درست درمونی نداره خرجی که نمیده هیچ من خرج باید بکنم مزتب پیش ادمای جورواجور میره بهش میگم وقتی میای دستاتو ضدعفونی کن من و بچت مریض نشیم از صبح تا شب مارو تنها میزاره جالبه محلول ضدعفونی که خریدمو برده داده به مادرش منم هرچی شوینده داشتمو خالی کردم تو ظرفشویی بهش گفتم دیگه خیالت راحت باشه من بیشتر از خانوادت عمر نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میاری خرج میکنی؟اگه شاغلی نرو سرکار تا بهش فشار بیاد

برعکس شوهر من دستاش دائم تو آب و الکله وسواس گرفته

اما خودتو اذیت نکن روحت و آرامشت رو فدای این چیزا نکن با بچه ات خوش باش

از کجا میاری خرج میکنی؟اگه شاغلی نرو سرکار تا بهش فشار بیاد برعکس شوهر من دستاش دائم تو آب و الکله ...

یک مدت کار نمی کردم نون خالی نداشتم بخورم زجر میکشیدم مجبور شدم برم سرکار

یک مدت کار نمی کردم نون خالی نداشتم بخورم زجر میکشیدم مجبور شدم برم سرکار

همین دیگه عشقم ما خانما طاقت نداریم احساساتمون غلبه میکنه هم زحمت بیرون میکشی هم خونه آخرشم جوابمون اینه

یکم پول واسه خودت ذخیره کن بعد نرو سرکار ببینه دیگه هیچی نیست خودش گشنه میشه ی حرکتی میزنه وقتایی که نیست از پس اندازت واسه نینی و خودت خرج کن دائم هم بهش فشار بیار که نفهمه پس انداز کردی