2777
2789

سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی خدارحمت کنه همه گذشتگان رو 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
مرسی عشقم ولی من پدرم زنده است خخخخ

سلام عزیزم 

پستهای اول توضیح دادم پدر، برادر، همسر 

شما هم که توی اون تاپیک گفتی دوتا از برادرهات به رحمت خدا رفتن. 

خدای مهربون پدر بزرگوارت رو حفظ کنه انشاءالله 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون که منم صدا زدی 😍چقدر خوب گفتی دلم لرزید حتما یکیشو انجام میدم🌷

سلام دوست عزیز

ممنون از توجه و همکاریت با این تاپیک، خدای مهربون، عزیزت رو رحمت کنه انشاءالله 🙏

لطفا اگر انجام دادی، اعلام کن یا عکس بزار تا بقیه هم ایده و انگیزه بگیرن 

سلام عزیزم

ممنونم که مثل همیشه از مهربونیات دریغ نکردی

این هفته بخاطر عمل سخت دندون عقلم خیلی فعالیت هام محدوده چون فقط باید استراحت کنم

ولی سعی میکنم ولو شده تو سایت کسی رو راهنمایی کنم و اون راهنمایی رو هدیه کنم به پدرامون 😍

خیلی ایده آل خوبی داری

چند وقته به دلایل مختلف سر خاکش نشده برم

میخواستم واسش گل مصنوعی بخرم گفتم گل مصنوعی به دردش نمیخوره پولشو بدم کار خیر بلکه به روحش برسه

هرچند گلهایی که طبیعی هستن چون اکثرا بچه های خانواده های محتاج میفروشن واقعا خریدشون به اقتصاد خانواده ضعیف کمک میکنه و خودش خیرات به حساب میاولی اصل اون گل فکر نکنم به جایی از اموات برسه جز اینکه واسه دل خودمون میکنیم

امیدوارم ازمون راضی باشن

دلم میخواست خیلی کارا براش یکنم

خییییییییییییییییلی کارا😢😔😣

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
سلام عزیزم ممنونم که مثل همیشه از مهربونیات دریغ نکردی این هفته بخاطر عمل سخت دندون عقلم خیلی فعال ...

سلام عزیزم 

ممنون از مهربونی و لطفت 

وااای خیلی سخته جرحی دندون عقل 

می دونم چی می کشی، خداکنه دچار حفره خشک نشده باشی، خیلی دردناکه 

خدای مهربون پدر عزیزت رو رحمت کنه 

ممنون از مشارکتت 🙏🙏🙏

سلام عزیزم  ممنون از مهربونی و لطفت  وااای خیلی سخته جرحی دندون عقل  می دونم چی می ...

اتفاقا گفت میشی

جفت از روز سوم از درد هوار میزنی

الان تازه اومدم همینحور دارم خون میخورم کفته تف نباید بکنی😔😔😔😔

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒